Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

750. Uskrsnuće Mog ljubljenog Sina je najvažniji Dar ,sto znači da Vječni Život može biti darovan svoj Bozjoj djeci


Nedjelja, 31. ožujka 2013., 13:13sat

Djeco Moja, Uskrsnuće Mog ljubljenog Sina je najvažniji Dar, sto  znači da vjecni Život biti darovan svoj Božjoj djeci.

Uskrsnućem od mrtvih Moj Sin je poništio smrt. Smrt više nema moći nad vama, ako vi to želite. Život, koji vam je dan, uskoro će se promijeniti, jer će postojati samo jedan Život u Bogu.

Kada se Novo Nebo i Nova Zemlja stope, postojati će samo Život Vječni. Smrti tijela, duha i duše više neće biti. Vi se nikada ne smijete bojati ovoga novoga Života, jer će vas on osloboditi. Mnogo ljubavi će uskoro preplaviti zemlju, koju će izliti Milosrđe Moga Sina. Ova velika, velika Milost biti će slijedeći korak koji će Bog uciniti, kako bi spasio Svoju djecu od smrti duše. Smrti tijela više neće postojati, kada Moj Sin siđe s Novim Jeruzalemom.

Vi morate pokazati veliku hrabrost tijekom ovih zlih vremena, jer ove kušnje biti će uskoro zavrsene.. Samo se usredotočite na prekrasan Život koji vas čeka i molite da sve duše prihvate ovaj Čudesni Dar.

One duše, koje odbiju prihvatiti Istinu Vječnoga Života, umjesto toga će odabrati vječno prokletstvo. Postoje samo dva izbora, a ipak mnoge od tih duša vjeruju da postoji i treći. Oni koji slijede sekte, stvorene snagom zloga, pogrešno vjeruju u još jedan mističan život gdje će im biti dana velika moć. Oni vjeruju u lažne anđele. Oni idoliziraju lažne anđele i nažalost, mnogi od njih postoje, ali oni nisu anđeli Božji. Oni čame u lancima u ponoru pakla, a ipak, uspijevaju prevariti Božju djecu koja vjeruju da su oni anđeli svjetla. Jedino Svjetlo koje morate slijediti je Svjetlo Božje – Istina.

Kraljevstvo, Novi Raj, koji vas čeka, je onaj koje vam je obećao Bog, nad kojim će vladati Moj Sin.

Prihvatite Ruku Moga Sina i ući ćete u Raj.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.