Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

749. ONI NEĆE PASTI PRED MOJA STOPALA. ONI NEĆE LJUBITI MOJA STOPALA, VEĆ ONA MOJIH SLUGU, MOJIH PRISTASA, MOJIH GREŠNIKA


Petak 29., Ožujak 2013, 19:00 sat,Treća poruka na Veliki petak

Moja predraga kći, kada Me je Juda Iskariotski izdao, držao Me je za glavu i poljubio Me u obraz.Kada oni koji vode Moju Crkvu kažu da Me ljube  i onda Me izdaju, onda ćeš jasno vidjeti poljubac izdaje.

Oni neće pasti pred Moja Stopala. Oni neće ljubiti Moja Stopala, već ona Mojih slugu, Mojih pristasa, Mojih grešnika.

Pokazati zabrinutost za potrebe drugih je za pohvalu. Ali ako se više zauzmete za fizičko ispunjenje potreba ljudi nego za njihove duhovne potrebe, onda to nisam Ja ,Isus Krist,koga slijedite.

Humanizam nije kršćanstvo. Biti kršćanin znači ,predati Mi sve ,predati se u savršenoj poniznosti pred Moja Stopala. To znači , dopustiti Mi da vas vodim. To znači poslušnost Mojim zapovijedima i činjenje svega što mozete ,kako bi pokazali primjer Moje ljubavi svima vama. Danas sam bio izdan.

Nećete dugo ,niti cete više biti prevareni,jer čim je Božji Dom  iznutra napadnut, ništa drugo
nego nered ne može uslijediti. Morate uzeti svoj ​​križ i slijedite Me, jer uskoro će vaše oči biti povezane, a vi ćete posrtati i pasti u mrak.

Bez Svjetla Bozjeg, nećete  moći vidjeti.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.