Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

745.Vaš će prelazak sa ove zemlje u Moje Novo Kraljevstvo biti bezbolan

 

 

Vaš će prelazak s ove zemlje u Moje Novo Kraljevstvo biti bezbolan, trenutan i tako neočekivan da ćete jedva stići uzeti dah prije nego li se njegova ljepota razotkrije pred vama


srijeda 27.ozujak,2013 23:15 sati

Moja ljubljena kćeri, dođite svi i pridružite Mi se u spomenu na dan kada ste zadobili veličanstven Dar Otkupljenja.
 

 

Veliki petak mora biti čašćen kao dan kada su se Vrata Raja konačno otvorila kako bi dočekala Božju djecu izgnanu iz Njega.

Moja Smrt vam je osigurala budućnost kakvu nikada ne biste imali, da Moj Otac nije poslao Mene kao Mesiju.


 

Moje je tijelo bilo razapeto, ali vam je Moja smrt donijela život. U ovo, vrijeme Mog Drugog Dolaska, Moje će Tijelo ponovno biti Razapeto – samo će ovaj put Moja Crkva, Moja Mistično Tijelo, patiti. Morate znati da Ja nikada ne bih dopustio raspeće moje Crkve koje bi uništilo vjeru djece Božje. Stoga sada pozivam sve osobe, svaku vjeru, svaku boju kože i svaku rasu – poslušajte Me.


 

Uskoro ćete doživjeti znakove na zemlji, koji će vam dokazati da ste Božja Stvorenja. Uskoro ćete spoznati da nikada neće umrijeti ako zazovete Božju Milost. Budućnost svih vas, koji prihvaćate spoznaju da ste ljubljeno dijete Božje, je radosna. Pozivam vas, vaše obitelji i prijatelje da se pridružite Mojemu Kraljevstvu i jedete od Moga Stola.


 

Vaš će prelazak s ove zemlje u Moje Novo Kraljevstvo biti bezbolan, trenutan i tako neočekivan da ćete jedva stići uzeti dah prije nego li se njegova ljepota razotkrije pred vama.
Molim vas - ne bojte se Mog Drugog Dolaska ako volite Boga. Bog vas voli. Ja vas volim. Sveto Trojstvo će obuhvatiti zemlju i svi, koji prihvaćaju Moju Ruku Milosti i koji se kaju za svoje grešne živote, biti će sigurni.

 

Jaki u vjeri, među vama, prijeći će brzo. Vrijeme prelaska za one koji zaostaju jer im nedostaje vjere i kojima se čini nemoguće doći do Mene, biti će duže.

 

Vi, Moji vjerni sljedbenici morat ćete pomoći slabima i izgubljenima.
Moje Milosrđe je toliko veliko da će omogućiti svim tim dušama dovoljno vremena kako bi ih se dovelo u vječni život koji sam Ja obećao svima.Nikada se nemojte osjećati nemoćno kada sve izgleda beznadno jer grijeh i dalje proždire slabe duše. Moramo surađivati, u zajedništvu, kako bi spasili one koji su tako daleko od Mene da ih malo toga može privući Mom Zagrljaju.


Kroz vašu ljubav koju imate jedni za druge čuda će se događati i obraćati izgubljene duše. To je Moje Obećanje vama. Molitva, mnogo molitve, dio je vaše dužnosti prema Meni kako bi se te duše spasile od strašnog kraja kojeg priprema Sotona koji prezire Božju djecu. Njemu se te duše ne smiju dati.

 

Moj Poziv je za svakoga. Ove poruke ne isključuju niti jednu vjeroispovijest. Naprotiv, one su dane svakom djetetu Božjem s velikom ljubavlju jer ste svi jednaki u Njegovim Očima.

 

Budite u miru i imajte povjerenja u Božju ljubav.

 

 

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.