Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

744.Držite oči otvorene za sve što vrijeđa Moje Božanstvo

 

Utorak, 26. ožujak, 2013 21:17 sati

 

 

Moja ljubljena kćeri, ovo je Poruka za svijet. Za Kršćane svih vjeroispovijesti, Židove i druge religije koje časte i navještaju Mog Svemogućeg Oca, Boga Svevišnjeg.

Ova je poruka i za one koji ne vjeruju u Boga Oca, ili u Mene, Njegova Sina Jedinorođenca.

Ona je također i za one koje nije briga što slijedi nakon ovog života i čija ravnodušnost znači da ne mogu prihvatiti postojanje Boga.

Putem ovih poruka upozorava vas se na opasnosti kojima možete ugroziti svoj budući život i blagostanje, kako bih svakog od vas mogao dovesti u Novi Raj, stvoren za vas, kada se Nebesa i Zemlja spoje u jedno.


Ovo je Kraljevstvo dovršeno i Vrata će biti otvorena za svakoga od vas. Taj predivan Dar, gdje ćete živjeti u savršenom tijelu, umu i duši, dolazi od Boga Svemogućeg, koji je stvorio svijet.

Vrijeme vašeg izgnanstva na zemlji dolazi kraju. Više nećete morati trpjeti bol grijeha, koji stvara pustoš u svakom dijelu svijeta. Mržnja, koja se održava na životu kroz sotonsku napast u svijetu, više neće postojati.


Kada mržnja nestane, zlo više neće moći uprljati savršeno Božje Stvorenje. Njegov Planet, Njegovi Darovi Prirode, Njegova Zaštita i Njegova Ljubav obnoviti će se kako bi vam se darovao život u vječnosti gdje smrt nije moguća.

Život na zemlji, onakav kakav je sada, nikada vam neće donijeti zadovoljstvo dok god Sotona vlada. Njegova vladavina je već pri kraju, ali oni u kojima je nastanjen nastaviti će širit grijeh povlačeći sa sobom nevine duše, i one ne toliko nevine, u dubine očaja.

Napast će se održati sve dok se što je više moguće duša ne bude uzelo i donijelo zvijeri koji će ih proždrijeti.

Ja dolazim uskoro, zasigurno, kao što je i prorečeno, po drugi put, da vam donesem konačno spasenje i udijelim vam Ključ Mog Obećanog Kraljevstva. Moje će Kraljevstvo sići s neba i cijeli svijet će ga vidjeti prije nego li se oglasi posljednja truba.

Kad se posljednja truba zaori, samo oni koji su dozvolili da ih Ja spasim i koji su vjerni Božjoj riječi biti će uzeti. Iz tog razloga ne smijete dopustiti da vas ponos zaslijepi za ovaj Božji poziv.

Ova je Misija zamišljena već od prvih proročanstava koje je Bog dao čovječanstvu. Budite zahvalni da ste, Božanskim Milosrđem, zadobili ovaj veličanstveni Dar. Nikada nemojte dopustiti da vas ponos zaslijepi za Moju Božansku Prisutnost, jer to je ono što će vas odvojiti od Mog Milosrđa.

Ja vas pripremam u ovom trenutku, kako bih mogao spasiti cijelo čovječanstvo, a ne samo izabrane koji Mi služe s velikom poniznošću. Ja želim sve vas, bez obzira što vi vjerovali.

Moj otac je osmislio ovu Misiju da vam otvori srca kako bi mogli uvidjeti Istinu na vrijeme, prije Velikog dana kada dolazim Suditi.

Dar Duha Svetoga i dalje se, po ovoj Misiji, izlijeva i prekriva sve duše - osobito one koji Mi uporno okreću leđa. Borba za duše vodi se između Mog Kraljevstva i strašnog ponora nad kojim vlada zvijer. Držite oči otvorene za sve što vrijeđa Moje Božanstvo. Nije važno odakle dolaze te uvrede, nikada ih ne smijete prihvatiti u Moje Sveto Ime.

Sada je vrijeme velike prijevare i pozivam vas da se molite Bogu za mudrost da razumijete ono što uistinu dolazi od Mene, a što ne.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.