Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

743. Najveći užas koji sam dozivio tijekom Mog boravka na Maslinskoj gori bile su pošasti grijeha u posljednjim vremenima


Ponedjeljak 25., Ožujak 2013, 14:50 sat

Moja predraga kćeri, najveći užas koji sam dozivio tijekom Mog boravka na Maslinskoj gori bile su pošasti grijeha u posljednjim vremenima. Tijekom vizije koju Mi je pokazao Sotona, vidio sam otpadnistvo smrtnika ljudskih od Božjih zapovijedi. On,djavao,mi je pokazao strašne slike,kušao Me je sa svim mogućim argumentima ,zašto bi Ja trebao odustati od Volje Mog Oca. Htio je da Me muči, stoga Mi je pokazao moć koju će još posjedovati,unatoč Mojoj smrti na križu.

Bilo Mi je prikazano: krajnje uništenje Moje Crkve na zemlji je i preuzimanje vlasti u njoj od masonskih sekti, nemoralnosti ljudi, nedostatak srama od strane Božje djece,gdje su oni preokupljeni gnusnim grijehom bluda ,ubojstva nevinih i pad u zablude onih koji su uvjereni da govore u Moje Ime.

Sotona je toliko moćan ,da je postavljao sumnju u Moju glavu da li sam bio Sin Čovječji. Ja, u Mom Božanstvu, nisam mogao podleći grijehu, ali ću vam reći ovo, tako da čovječanstvo može razumjeti kako vas zlo može dovesti u iskušenje ,da vas odvrati od Mene.

Sotona ne pokazuje zlo na najočitiji način. Umjesto toga, on prerušava zlo kao nešto dobro. On je lukav i može zavarati čak i najsvetije među vama, tako da oni drže laž za istinu.

Tako sto ljudi napustaju Moja učenja, oni ce vrlo rado i pohlepnim srcem prihvatiti grijeh. Bez smjernica, oni će uvijek pasti u grijeh. Ako se Moje Ime izbrise s lica zemlje, čovjek neće biti u stanju da pronađe Boga.

Nije vazno koju religiju slijedite, jer vas jedini put do Boga je preko Mene, Njegovog jedinorođenog Sina. Kroz Moju smrt na križu sam vas spasio od vatri pakla - uključujući svakog čovjeka, ženu i dijete koji žive u svijetu danas. Ako to ne prihvatite, onda ne možete ući na vrata Raja. Samo preko Sina možete doći do Oca.Odbijete li Mene, Isusa Krista, - odbacujete vase spasenje.

Kako ste malo naučili o grijehu i o načinu na koji vas on odvaja od Boga.
Otkad je Bog stvorio svijet ,sirenje grijeha nije nikada bilo tako neobuzdano .Vi grešnici ste dosegli najnizu tocku ,da Mi se gadi. Vi ste omalovazili čak i malene koji su vam bili povjereni na skrb, da se ponašaju poput demona. Vama nedostaje Milosrdja , ljubavi i suosjećanja jednih za druge, ipak mnogi od vas prezentirate vasa djela vjere , tako da ih svijet vidi i da im se divi. Baš kao sto su i farizeji nabrajali Božje zapovijedi, ali ih nisu prakticirali niti su pokazali poniznost, tako će i oni od vas, koji kažu da dolaze u Moje ime, potonuti u grijeh oholosti.

Toliko imate još učiti o Mom govoru i Mojim učenjima koja još uvijek padaju na suho tlo. Zatim postoje oni koji svo svoje vrijeme provode pokušavajuci naglasiti svoje znanje o Bogu, koji kažu da poznaju proročanstava koja tek treba otkriti, ali koji ustvari ne znaju ništa. Da nema Mog Velikog Milosrdja ,bili bi nepodobni da uđete u Moje Kraljevstvo.

Za sve one, koji tvrde da vode djecu Božju stazama Gospodnjim, došlo je vrijeme da Mene, Isusa Krista,mole za dar poniznosti. Vrijeme je da poslusate Istinu, ona vam je dana, jer vi nemate puno vremena da se očistitite u Mojim očima.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.