Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

739. Vrijeme razdvajanja je skoro tu i vi se morate pripremiti.


Četvrtak 21, Ožujak 2013, 20:00 sat

Moja voljena kćeri, kako se moje srce prelama zbog tuge koju osjećaju duše koje su u rasulu zbog bijega Moga posljednjeg pape, Mog voljenog Benedikta.

Vi Moje dragocjene duše, osjećate se tako zbunjeni i pomalo usamljeni. Osjećam vašu bol i morate naporno moliti Moju Milostivu ruku , da Mogu dohvatiti i utješiti vaša žalosna srca.

To će biti i vrijeme izdaje za tebe Moja kćeri, tako što će otići mnogi od onih koji su se priklonili ovoj Svetoj Misiji.Morat češ produljiti vrijeme euharistijskog klanjanja na sedam dana tjedno, tek onda ćeš biti u mogućnosti ići sama i bez straha, izvršavati zadatke koji ću ti dodijeliti, a mnogi od njih će biti vrlo teški.

 

U ovom trenutku morate svi vi ostati jaki . Ne morate slušati one glasove osude, koji će vam kidati živce i koji će se povećavati u velikom obimu kako se bude primicao Veliki tjedan .

Svaka kleveta, svaka laž, svaki zli prigovor na Moje Svete Poruke svijetu, biti će vaš križ koji ćete nositi narednih deset dana. Ni jednog trenutka,Moje pristase, ne će vam biti dozvoljeno da se odmorite, da se pomolite, ili da razmišljate o Mojoj Presvetoj Riječi.

Budite svjesni da ćete bez zaštite Svete Krunice, koju morate svakodnevno moliti, ostati sami i otvoreni sumnjama koje nisu došle od Mene.

Uskoro je vrijeme podjele i morate se pripremiti. Želim vam dati posebnu milost koja će vam pomoći da izdržite progone i pritiske, kojima ćete biti izloženi i poticani da odustanete od Mojih poruka. To će zahtjevati veliku vjeru, povjerenje i čelične živce,da se usredotočite na Moje Svete Riječi, a od sada pa nadalje morate izmoliti jednom dnevno ovu Križarsku molitvu.

 

Križarska  Molitva (102) Da održim vjeru i uvjerenje u Božje Poruke svijetu

 

"Najdraži Isuse, kada sam dolje,podigni me.
Kad sumnjam, prosvijetli me.
Kad sam u žalosti, pokaži mi Svoju ljubav.
Kada kritikujem, pomozi mi da šutim.
Kada javno osuđujem druge ,zapečati moja usta.
Kada izgovaram bogohule u Tvoje ime, izbavi me i vrati pod Svoju zaštitu.
Kada mi nedostaje hrabrosti, daj mi mač koji trebam da pobijedim i spasim duše za kojima žudiš.

Kada se odupirem Tvojoj Ljubavi,pomozi mi da se predam i da potpuno odustanem od sebe u Tvoju voljenu zaštitu.
Kada odlutam s puta,pomozi mi pronaći put istine.
Kada propitkivam Tvoju riječ, daj mi odgovore koje tražim.
Pomozi mi da budem strpljiv, pun ljubavi i dobrote, čak i prema onima koji Te proklinju.
Pomozi mi da oprostim onima koji me vrijeđaju i daj mi potrebitu milost
da te slijedim do kraja zemlje.
Amen.

"Pođite Moji dragocjeni sljedbenici, i sjetite se svoje dužnosti prema Meni, svojoj Crkvi i Mojim učenjima. Uzmite mač spasenja i s njim se borite uz Mene za svaku pojedinu dušu, uključujući i one koji su sagriješili protiv Mene, za Moje kraljevstvo.

Vaš Isus
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-time-for-the-division-is-soon-and-you-must-prepare/ ----------------------------------------------------------

  

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.