Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

738. Baš kao što slijepac ne može vidjeti, tako će biti i onih u Rimskoj Crkvi, koji to mogu vidjeti, ali koji će odbijati priznati istinu


srijeda 20 ožujak, 2013 @ 19:15

Moja voljena kćeri, Ponovo ispočetka proživljavam Moje Raspeće i svaki njegov dio povezan je s vremenom koje će dovesti do Mog Drugog Dolaska.

Sada Moje Tijelo - Moja crkva - trpi Bičevanje, za mnoge godine zbog duha zla, Kruna od trnja sada je nanesena vodstvu moje Crkvu.

Kada je treći trn probio Moje desno oko, više nisam mogao vidjeti njime. Samo kroz Moje drugo oko mogao sam vidjeti strašnu bol, koja je doživljavala Moja Majka. Sada trnova kruna probija glavu Moje Crkve u Rimu,a samo jedna polovica će svjedočiti navještenu Istinu o proročanstvima. Druga polovica će biti zaslijepljena da uspije vidjeti štetu, koja se nanijela svakom dijelu Moga tijela - Mojoj crkvi - u svakom narodu na svijetu.

Baš kao što slijepac ne može vidjeti, tako će biti među onima u Rimskoj Crkvi, koji to ne mogu vidjeti, ali koji odbijaju priznati istinu. Istina će biti bolna da je lakše tim Mojim svetim slugama da uzmu lakši put.Kao kukavice, oni će izabrati put oskvrnuća,umjesto da uzmu svoj križ za Mene.

Biti će i onih koji me ljube i ta podjela ih neće odvratiti od plana da Mi pomognu spasiti duše od sigurne smrti. Ove hrabre duše, ispunjene milošću Duha Vatre, boriti će se za očuvanje Mog Presvetog Sakramenta. To su svećenici koji će hraniti svoje stado tijekom progona. Svaka milost će biti dodijeljena tim čistim dušama i oni će ipak, dovesti Moju preostalu vojsku, na vrata Novog Neba i Nove Zemlje.

Potrebna je velika hrabrost da se prihvati proročka Božja Riječ .Nikada nije lako čuti Riječi proroka, čije riječi režu njihova srca i duše, poput dvosjeklog mača. Njihovo je upozorenje bolno čuti, ali je slatko zbog plodova koje oni donose, jer kada se Božja riječ daje kao dar, ona nudi spasenje. Uhvatite Moju Svetu Riječ jer je ona vaš spas. Vi, ljubljene Moje pristase, zaštićeni ste Pečatom Boga Živoga,tako da se nikada ne morate bojati.

Vaši neprijatelji će vas psovati, vrijeđati, a možda vas i progoniti, ali to ću biti Ja,Isus Krist koji će ići s vama. Vi, Moja izabrana nekolicino, koja odgovara Mom pozivu, putem svoje patnje, ćete otkupiti većinu čovječanstva u Mojim očima.

Ja vas blagoslivljem. Dajem vam mir i snagu, tako da Me možete pratiti bez straha u svojim srcima.

Vaš Isus
http://www.thewarningsecondcoming.com/just-as-the-blind-cannot-see-there-will-be-those-amongst-the-church-in-rome-who-can-see-but-who-will-refuse-to-acknowledge-the-truth/


 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.