Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

736.Majka Božja: Do podjele u svijetu dovesti će Gog i Magog koji će rascijepiti obitelji na pola


ponedjeljak 18 ožujak, 2013 @ 19:3

Moje dijete, nikada ne treba sumnjati u važnost ove Misije ili da dopustiš da ti napadi na tebe preusmjere pozornost od Mog ljubljenog Sina.

To je zbog toga što Moj Sin svojom ljubavlju i milosrđem otkriva svijetu planove zloga da uzme duše prije kraja vremena. Ovaj nepošteni plan je osmišljen  jako davno, da kazni Božju djecu masonskim silama koje su odane zlome.

Neka nitko ne bude u nedoumici o bilo čemu u proročanstvima koje sam tijekom stoljeća otkrila Ja, vaša Majka, vidiocima i vidovnjacima. Djeco, ne smijete se bojati. Umjesto toga, trebate biti puni nade i radovati se skorašnjem vremenu Novog neba i Nove zemlja ,a djeca Božja napokon će se osloboditi zla kojem je svatko od vas svjedočio tijekom svog života.

Ovo vrijeme prorečeno je u Knjizi Moga Oca , te zbog toga, morate prihvatiti Istinu sadržanu u Knjizi Otkrivenja. Ako ne prihvate Knjigu Otkrivenja ,objavljenu Ivanu, tada ne možete reći da ste prihvatiti i ostatak knjige – Presvetu Bibliju.

Velik dio onoga što će doći će biti teško i bolno, zbog podjela u svijetu što će dovesti Goga i Magoga koji će obitelji podijeliti na dvoje. Zle spletke i podmukle planove osmislili su lažni prorok i antikrist, a to će biti najveća obmana,jer su farizeji zatajili Moga Sina. Kada su farizeji zatajili Mog Sina, oni su spriječili da se Istina dade Božjoj djeci. U Njegovo vrijeme to je smanjilo broj sljedbenika Mog Sina na zemlji, te ih spriječilo da postanu kršćani. Ista takva će biti “istina”ove dvojice koji će nositi imidž dobrote, ali koji će povesti mnogu Božju djecu na stranputicu . Oni će zaslijepiti mnoge istine svojim razornim izmjenama koje će donijeti tijekom svoje vladavine i odvojit će ljude od Božih zakona.

Božjoj djeci biti će rečeno da je zlo je prihvatljivo i da neki grijesi nisu uvredljivi Bogu. Ljudi će im povjerovati ,a kao rezultat toga okrenuti će leđa Bogu.

Molite, molite, molite da njihova vladavina bude kratka i da istina prevlada ,tako da Crkva Mog Sina na zemlji mogne ostati netaknuta.

Vaša ljubljena Majka,Majka spasenja
http://www.thewarningsecondcoming.com/mother-of-god-the-division-in-the-world-to-be-brought-about-by-gog-and-magog-will-split-families-in-two/


*

Objašnjenje pojma Goga i Magoga

Gog i Magog - su imena koja se pojavljuju u Starom zavjetu , te u brojnim kasnijim referencama i u drugim djelima, osobito u knjizi Otkrivenja i u Kur'anu . Magog je drugi od sedam sinova Jafetovih.Spominje se u tablici naroda u Postanku 10. Magog se često povezuje s apokaliptičnim tradicijama, uglavnom s Ezekielom ( 38 i 39) gdje se spominje ". Gog i Magog ponekad se javljaju kao pojedinci, ponekad kao narodi, a i kao geografske regije.Oni su biblijski  narodi zemlje Rosh-a,Meshech-a i Tubal-a.(Ezekiel 38:1-4 ). Gog i Magog (Jadzudz i Madzudz) su takođe spomenuti dva puta u Kur'anu.Jednom su asocirani sa Dedzalom (Antikristom u krščanskoj terminologiji) .

Gog i Magog raširiti' će se po svijetu i navaliti na sve strane. Po Kur'anu narod Goga i Magoga će ustanoviti vlast nad većinom današnjeg svijeta, i biti će dominantni u odnosu na druge narode. Populacija zemlje Rusije(spomenute u Bibliji) sastoji se od dvije rase,Tatara i Slavena (koji su kasnije emigrirali prema zapadnoj Evropi). Stoga su narodi Goga narodi istočne Europe, a Magoga zapadne Evrope. Gog i Magog su ustvari stanovnici današnje istočne Rusije i Europe(u globalu).. a možda je zanimljivo spomenuti da su statue Goga i Magoga nađene ispred poznatog Guildhall-a. Njihova dominacija neće biti isključivo fizičke prirode , već i intelektualne,a ostali narodi u odnosu na tu naciju(Goga i Magoga) će biti njihovi 'robovi',ne u fizičkom već u 'mentalnom'-duhovnom smislu.

Stoga ukratko možemo reći da je bitka Goga i Magoga, bitka u Posljednjim danima kada savez naroda napadne Izrael ,te ta bitka igra važnu ulogu u krščanskoj,židovskoj i islamskoj eshatologiji. Različite vjere imaju različiti scenarij ali sve tri to imaju kao velik događaj. U posljednjim danima Izrael kao obnovljena nacija dolazi u sukob sa Islamom. Rusija će se udružiti sa muslimanskim zemljama i u savezništvu s njima napast će Izrael. U Novom zavjetu , ovaj „dvojac“ se nalazi u Knjizi Otkrivenja (20:08) u stupnju u kojem može biti samo metafora za arhetipske neprijatelje Boga.

 

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.