Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

735.Poruka svim svećenicima i svim onim Mojim Svetim službenicima koji daju svoje živote za Moju Svetu službuNedjelja 17 ožujak, 2013 18:50 sati

Moja voljena kćeri ,ovo je poruka svećenicima i svim onim Mojim Svetim službenicima koji daju svoje živote za Moju Svetu službu.

Moji voljeni službenici, želim da se pridržavate Crkvenih zakona prema kojima morate pokazati pokornost, u Moje Sveto Ime.

Vi nikada ne smijete napustiti svoje dužnosti u Crkvi i morate nastaviti služiti Meni kao i uvijek. Molim vas da upravljate sa svim sakramentima kao i do sada, ali s još većom revnošću. Nazočite kao i uvijek, svojim svetim dužnostima. Vaša dužnost su djeca Božja,i vi morate voditi svoje stado. Ostanite vjerni Mom nauku čitavo vrijeme.

To nećete biti vi, Moji dragocjeni službenici , koji će napustiti svoju Crkvu na zemlji. Nećete vi putem vaših radnji mjenjati zakone unutar moje Crkve, oni će se promijeniti kako bi se prihvatile nove nauke.

Vi ćete ostati vjerni služeći Mojoj Crkvi i vršiti svoje dužnosti sve do strašnog dana.A to će biti dan kada će se Moja sveta misa izmijeniti do neprepoznatljivosti. Biti će to neprijatelji Božji, koji su se infiltrirali u Moju Crkvu na zemlji, koji će vas gurnuti daleko od Mene.

Kada budu predstavljali novu Misu, vi će ostati bez izbora, tada ćete znati da ona više neće nuditi Presvetu Euharistiju. Onda će vam Istina konačno biti otkrivena, iako ćete i prije toga biti svjesni znakova.

Znakovi će sadržavati ​​i nove čudne načine prilagodbi molitvi;Sotona se više neće osuđivati, a Sakramenti će biti neovlašteno mijenjani kako bi se uključile i druge vjerske pripadnosti. Vi ćete postati nemirni, i joć ćete osjećati obvezu da ostanete vjerni Mojoj Crkvi.

A postojanje Moje Crkve na zemlji biti će vaš jedini način da preživitei to samo ako ostanete vjerni Mojim učenjima. Kada se Moja Učenja, Moji Sakramenti i Moja Sveta Misa promjene, vi ne morate ostati obmanuti. Ako se ne pridržavate Mojih zakona,onda ćete me izdati.

Ostale kršćanske Crkave upozoravam da će se zaraza proširiti i na vaše crkve. Tada će vam postati teško da častite Moja učenja na onaj način na koji su dana svijetu. Svi će kršćani patiti pod režimom lažnog proroka i njegove kohorte, Antikrista, čije će se lice uskoro smiješiti cijelom svijetu kao najutjecajnijem vođi svih vremena.

Vaš Isus
http://www.thewarningsecondcoming.com/a-message-for-priests-and-all-those-sacred-servants-of-mine-who-have-given-their-lives-to-my-sacred-service/

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.