Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

734.Treći Pečat će se otkriti kada se bude otimalo za hranu, kada glad pohara čovječanstvoSubota 16 ožujak, 2013 15:25 sat

Moj predraga kćeri, morske mijene će se osloboditi i uništavanje uzrokovano mnogim ratovima, će započeti-kao sto je proreceno.

Vrijeme dolaska lažnih proroka će se podudarati s objavom ratova diljem svijeta. Ovi ratovi će se u tren aktivirati i ljudi
će sakriti od straha jer ce posljedice postati jasne. Ratovi će nicati i siriti se poput oluje u pustinji, gdje će dobiti na zestini ,te ce -kao lopov u noci- uhvatiti sve one koji smatraju da je njihov mir zajamčen.

Tako mnoge zemlje će biti uključene ,da će svi biti iznenađeni.
Uskoro će se ,usred krvoprolića,pojaviti sam Antikrist. Nered, strah i propast usjeva će pogoršati situaciju. Nedugo nakon toga će se otkriti Treći Pecat ,kada će se ljudi otimati za hranu, kada glad pohara čovječanstvo. Nedostatak hrane, nedostatak duha, nedostatak pomoći, -čovječanstvo će se hrliti bilo čemu ili bilo kome, sto nudi predah.

Pozornica će biti postavljena za dolazak antikrista ,da se objavi svijetu.Za to vrijeme, čovječanstvo će biti tako olaksano, zbog čovjeka mira koji nudi toliku nadu, da će oni biti spremni postati njegovi robovi. Oni će podleci njegovom razradjenom planu za restrukturiranje svijeta i ujedinjenju svih naroda. Plan, koji će im biti predstavljen, će biti za dobro svih i sluziti ce oslobodjenju svijeta od terorizma. On će reći,da ce poraziti neprijatelje i oni nad kojim će vršiti nadzor su nevine žrtve, koje ce iskoristiti lažima, koje će on predstaviti svijetu.

Kad mir- ili ono što ce izgledati kao primirje-bude obnovljen, onda će doći do sljedeće faze, jedinstvo svih naroda, svih religija, svih zemalja, u jednu cjelinu. To je trenutak kad će povezanost između lažnog proroka i Antikrista postati ocita.

Oni, kojima će biti dana Istina i čija se imena nalaze u knjizi Zivota, će znati što se događa. Drugi, slijepi za Istinu Mojih učenja, neće biti tako sretni. Tada će to biti pitanje ustrajnosti. Moje Strpljenje će značiti, da ću nastojati spasiti i zaštititi one koji neće biti u stanju raspoznati Istinu.

Moj Strpljenje i Moje Milosrdje će rezultirati Bozanskom Intervencijom u Velikoj Slavi ,kada cu spasiti svu Božju djecu iz kandzi zvijeri, čiji je jedini cilj :potaknuti ih na grijeh. No ,tu postoji jedna stvar koju morate znati: iza privlacne šarmantnosti antikrista će se prikrivati plan za poticanje grijeha, tako da će čovječanstvo napraviti konačni izbor -odstupiti na stranu zvijeri i u inat Bogu. Kada dođe to vrijeme i kada budem ucinio svaki pokušaj,kako bih spasio duše,biti će gotovo .

Samo će Izabranici biti uzeti u Moje Kraljevstvo.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.