Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

733.Moju Muku ce osjetiti svi anđeli i sveti u nebu, jer je vrijeme Apokalipse blizu

Subota 16 ožujak, 2013 @ 12:40


Moja predraga kćeri ,koji bijes, koju srdzbu i kakav strah ce osjetiti oni koji odbijaju prihvatiti Moje Kalez Patnje u ovom trenutku.

Bijes Sotone protiv ovih poruka će se vrlo brzo pojacati i biti će ucinjen svaki trud da te javno okleveta, Moja kćeri.

Patnju moras prihvatiti , jer je tvoja predanost Mojoj Svetoj Volji dobrovoljna.Zbog toga, Moja kćeri, moras šutjeti ,dok se krici zvijeri i onih jadnih duša koje on koristi da te napadne,nastavljaju.Kažem ovo svim Mojim ljubljenim odanim učenicima – ostanite čvrsti. Drzite svoje glave spustene u
skromno
j potčinjenosti i ponudite svoje patnje za one duše koje neće prihvatiti dar Istine.

Oni koji su odgovorni za podrivanje Moje Crkve na zemlji su namjerno izabrali korizmeno vrijeme,da vrijeđaju Mene , njihovog Isusa, koji je umro u Muci kako bi spasio njihove duše.

Tako su zatrovani oni koji lutaju hodnicima Rima, da će se u kaosu vidjeti najveći znak, koji će uslijediti jer se pridržavaju naredbama varalice. Kaos, nered, podjele i kontradikcije će se vidjeti posvuda u Rimu. Ovaj nered dolazi od sotone jer on ne može doći od Boga.

Ljutnja dolazi od zloga i njegov je bijes opipljiv, kada se Moja svjetlost širi među Božjom djecom. Obznanite svima, da kada se napadi takve zle prirode nanesu jedni drugima u Moje Ime, da je Moja prisutnost ta koja izaziva takvu reakciju.

Samo Ja, Isus Krist, i Moje pristase mogu biti predmet takvih uvreda.Zbog toga, kada smatrate da to postaje nepodnošljivo izmolite ovu kratku molitvu:

 

"Ja dijelim ovu bol s tobom, dragi Isuse, i molim te blagoslovi darom Duha Svetoga moje neprijatelje i one koji Te bičuju. Amen. "

Nesloga će se nastaviti i Moju muku ce osjetiti svi anđeli i sveti u nebu, jer je vrijeme Apokalipse blizu.

Držite se cvrsto Mene, vašeg Isusa, i stavite svo svoje povjerenje u Mene, za vrijeme dok skupljam Moju preostalu vojske, u sklopu priprema za nadolazecu odvratnu borbu za duše.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.