Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

732.Majka spasenja: Molite Moju krunicu za sve one koji odlučuju ​​u Rimu


Petak, 15 ožujka, 2013 @ 10:30


Drago Moje dijete, ovo je vrijeme velikih žalosti, ne samo za tebe,nego i za sve one koji ljube Mog Sina.

Moram vas pozvati, draga djeco, da ostanete jaki i vjerni Svetoj Riječi Božjoj, radi Moga Sina. On, Moj ljubljeni Sin, spušta Svoju Glavu u agoniji dok gleda užas kako se Njegova Crkva raspada pred Njim.

Molim vas, molite za nadu i molite Moju krunicu svaki dan za sve one koji vladaju u Rimu. Morate moliti za sve one koji odlucuju u Katoličkoj Crkvi. Molim vas, ukljucite u vase molitve i čovjeka koji sjedi na Petrovoj stolici, jer on uvelike treba vase molitve.

Molite da on prihvati Istinu Smrti Moga Sina na Križu i da otvori svoje srce molbama Moga Sina i  za Milosrđe za svu Božju djecu.

Bez obzira na to koliko su teška ova vremena u rimokatoličkoj crkvi, zlo ne može i neće nadvladati Božju moć.

Moja uloga Posrednice svih Milosti uskoro će biti ostvarena i kao žena odabrana da budem odjevena zrakama sunca,(*) došlo je Moje vrijeme da pomognem Mome Sinu u Njegovom konačnom planu Spasenja.
Ja ljubim svu Božju djecu, uključujući i one koji ce Mu nanijeti veliku sramotu i boli. Molite se, da Moje molitve, koje donosim i predajem  Mom Sinu u vase ime, mogu pomoći ublažiti patnje koje predstoje unutar Katoličke crkve.

Moja ljubav kao Majke sve djece Božje je sveobuhvatna i nikada neću prestati u Mojoj potrazi da vam donesem nadu, draga djeco.

Molitve će biti uslišane na Nebu i nikada ne smijete odustati od nade, jer Milosrđe Moga Sina je veće nego što bi vi mogli znati.

Božja Ljubav je svemoguća.Tražite i primiti ćete veliki blagoslov, jer su pripreme završene i sve je spremno za Veliki Dan Gospodnji.

Iščekujte sa strpljivošću, ljubavlju i ufanjem, jer uskoro će sve ove kušnje biti prošlost i zatim će se Novo Nebo i Nova Zemlja stopiti u jedno. To je sve o čemu trebate brinuti: priprema vase duše i onih koji najvise trebaju vaše molitve.Tek tada ćete moći prihvatiti Božje svjetlo i ući u Novi Raj na zemlji.

Budite u miru i usredotočite se samo na Mog Sina i Njegovu jedinu želju, da spasi  dušu svakog živog bića.

Vaša ljubljena Majka

Majka spasenja


(*) Otkrivenje 12, 1-2 

I znak veliki pokaza se na nebu: žena, obučena u sunce, i mjesec pod nogama njezinim, i na glavi njezinoj vijenac od dvanaest zvijezda.

  Bijaše trudna i vikala je od bolovala i mučila se da rodi,


   
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.