Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

730. Njegovo prijestolje je ukradeno. Njegova moć nije.

Srijeda 13, Ožujak 2013, 21:20 sat (*)

Moja predraga kćeri, osuđen sam na smrt po drugi put. Uvreda odluke u Rimu koju  ste danas doživjeli, Me reže na pola.

Kada sam stajao ispred Mojih krvnika ,bijah optužen za herezu i bijah optužen jer sam se usudio govoriti Istinu, Moji Apostoli su  pobjegli i nestali. Oni koji su Me pratili i prihvatili Moja učenja su Me izdali, kada je  Moja Riječ bila izazvana od strane vladajucih. Oni su počeli gubiti vjeru u Mene i počeli su sumnjati u Mene.

Neki od Mojih pristasa su povjerovali u zločin hereze,za  koju sam bio optužen,i vjerovase da su oni bili u pravu. Moji tužitelji su bili toliko moćni - muškarci na visokim pozicijama, odjeveni u egzotične odore, koji govorase s osjećajem istinskog autoriteta  - da su ih rijetki sumnjali u njih.

Bio sam izazivan, ismijavan, omalovažen, izrugivan i ponizen samo zato što sam govorio Istinu.Masa je  padala na koljena pred njihovim vladarima - muškarci sa mocnim glasovima i čiji se autoritet nikada nije dovodio u pitanje. Moj glas je bio kao šapat usred rike Mojih tuzitelja.

"Heretik!"  vikali su. Rekli su da govorim opakim jezikom, rekli su mi da  hulim protiv Boga i da sam htio uništiti njihovu crkvu. I to je bio razlog zašto su Me hladnokrvno ubili.

Neće biti drugacije  ni sada, kada pokušavam da objavim Moj glas. Kad  pokušavam upozoriti Božju djecu na  događaje,o kojima sam tebi, Moja kćeri, tijekom posljednjih nekoliko godina govorio. Moja riječ će biti prezrena. Moja riječ će biti dovedena u pitanje. Sumnje će uvući i opet ce Moji apostoli pobjeci i prepustiti Me  vukovima.

Da ne bude zabune,vama je  otkrivena Istina. Vama sam, Moje pristase, rekao kako ćete biti prevareni. Biti će vam vrlo teško , jer ćete vi ovog prevaranta, koji sjedi u kući Mog Oca, dovesti u pitanje.

Moj ljubljeni papa Benedikt XVI.. je bio progonjen i pobjegao je, kao što je prorokovano. Nisam imenovao ovu osobu, koja tvrdi da dolazi u Moje Ime.

On , papa Benedikt ,će voditi Moje pristase do Istine.
Nisam ga napustio, i Ja ću ga držati blizu Mog Srca i dati mu utjehu koju on  je treba u ovom strašnom vremenu.

Njegovo prijestolje je ukradeno. Njegova moć nije.

Vaš Isus

*Cetvrtak 13.ozujka.2013 Svrsetak konklava.Franjo I se predstavlja
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.