Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

729. Bog Otac: Sada bjesni rat između Moje hijerarhije i vladavine zvijeri


Utorak 12, Ožujak 2013, 14:38 sat

Moja ljubljena kćeri, nebo plače od tuge zbog ovog strašnog dana ,koji je tako davno prorokovan.

Citavo čovječanstvo će sada biti izloženo dosad najvećoj od svih prijevara, koja je počinjena od zvijeri..

Suze Mog Sina,cijom je smrcu na križu Mojoj djeci data sloboda, padaju sada u ovom vremenu agonije po cijelom svijetu.

Moja gnjev u ovo vrijeme se još uvijek drži  u granicama, ali je Moj srdžba velika. Vrlo brzo ce svim onima, koji ce po nalogu Mog sina voditi Njegovo stado na zemlji, obmana postati jasna.

Sada bjesni rat između Moje hijerarhije i vladavine zvijeri. On će biti bolan, ali ubrzo ce kaznjavanje obrisati trulež, koje potice zli progon, koje ce biti skovano od strane neprijatelja i njegovih sljedbenika.

Pozivam svu Moju djecu: Posvetite se Mom Sinu i polozite sve svoje povjerenje u Njega.

Budite hrabri, Moj maleni, jer će ova patnja biti kratkog vijeka. Onima koji će slijediti zvijer i lažnog proroka, će snagom Moje Ruke biti data spoznaja,da ih vrati nazad u Srce Mog Sina. Ako oni odbiju ovaj dar, onda su izgubljeni i doživjeti će istu muku koja čeka zavodnika,koji ce biti vječno bačen u ponor.

Ustolicenje lažnog proroka će biti
slavljeno od masonskih skupina ,koji planiraju završnu fazu progona sve Moje djece, po svim krajevima( svijeta).

Oni ,koji ce slaviti s njim i koji ne znaju vise ,će s vremenom osjetiti još i više patnji nego oni koji već znaju Istinu.

Sacekajte hrabro i puni nade,jer se sve ovo mora dogoditi ,prije nego se ostvari Slavna Vladavina Moga Sina.

Vi morate Mom ljubljenom Sina u svako doba zaloziti vasu vjernost i odbiti prihvatiti laži. Ako i kada budete zamoljeni da sudjelujete u novoj Misi, onda znajte da će to biti najveća kletva koja je ikad Mojoj djeci nanesena od Sotone.

Znajte da ce vas nebo voditi , i da
ćete– tako što dostojanstveno prihvatite bol  – pomoći Mom Sinu,da ispuni konačni Savez.

Vas ljubljeni Otac

Bog Svevišnji

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.