Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

728.Majka spasenja: Križarske Molitvene zajednice će spasiti milijarde dušaNedjelja 10 ožujak, 2013 18:00 sati

Drago Moje dijete, u ovom vremenu ćes se osjecati još usamljenijom i izoliranom,dok Sveta Riječ Božja glasno grmi , da zurno upozori čovječanstvo o potrebi da pripremi svoje duše.

Djeca, sada je vrijeme kada morate zamoliti Mog ljubljenog Sina ,da održi vasu hrabrost tijekom mračnih dana, mjeseci i godina, koji stoje pred vama. Morate se radovati jer su se tolike duše- nadahnute Duhom Svetim- odazvale pozivu Mog Sina, Isusa Krista. On vas sve ljubi toliko ,da Meni,Njegovoj ljubljenoj Majci, naviru suze radosnice. Za vas je neshvatljivo,kako silno On širi Njegovo Milosrdje i On će čak i one koji ga preziru,pribliziti Njegovom Srcu.

Neće trebati dugo cekati da se dogodi Njegov Veliki Drugi Dolazak. Stoga morate castiti Boga. Za pripremu morate što je moguće češće primiti Sakrament pomirenja i nastaviti moliti za duše.

Iako je Bog Svemoguć i iako će Njegov Slava sada biti u potpunosti shvacena, kada budete svjedočili Njegovom Drugom Dolasku, vi, Njegova Preostala vojska, Mu morate pomoći u Njegovom planu spasenja čovječanstva.

Križarske molitvene zajednice će spasiti milijarde duša i stoga ih morate širiti i umnožiti. Božja Milost ce se izliti preko sve Njegove djece ,koja sudjeluju u ovim molitvenim zajednicama. Oni će biti oklop, koji će zaštititi čovječanstvo od planiranog progona Antikrista.

Nikad nemojte odustati, djeco. Budite stalno u stanju milosti i nastavite slijediti upute Mog Sina. On vas nikada neće napustiti, tako je velika Njegova ljubav prema vama.

Vaša ljubljena Majka

Majka spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.