Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

727.Do Velikog petka će mnoge duše početi shvaćati da je Moje Upozorenje čovječanstvu nad svijetom


Subota 9, Ožujak 2013, 21:45 sat

Moja predraga kceri,do Velikog petka mnoge će duše početi shvaćati, da je Moje Upozorenje čovječanstvu nad svijetom.
Tek onda,kada se bude svjedokom grozote ,će se razumijeti prava Istina ovih poruka.

Okupite se, ujedinjeni u molitvi, jer će tamni oblak prekriti zemlju. Čovječanstvo će biti kažnjeno jer tone u ponor ravnodušnosti i apatije u odnosu na Riječ Božju.

Oni koji će okrenuti ledja darovima čovječanstvu- kroz Moju smrt na križu , će biti probudjeni i oni će vidjeti kako se groteskno njihove duše pojavljuju pred Mojim očima. Uskoro će shvatiti da im je samo malo vremena odobreno za pokajanje. Jer Moje strpljenje je veliko ali Moja tuga duboka.Tako su ogorčena njihova srca, da se ne samo Meni, njihovom ljubljenom Isusu,sklanjaju s puta, nego također odbijaju darove koje im ustupam slobodno na koristenje.

Kako su samo bili prevareni, da vjeruje u svoje lažne iluzije, da svijet pripada njima, i da žive u njemu po vlastitoj zelji, bez bojazni ,da bi se mogli
ugušiti u svojoj zurnoj potrazi za zadovoljstvom. Ovaj svijet im neće više kao nesto najnormalnije pripadati , jer je on samo privremeno stanje. Uskoro će se naći u novom stanju i za mnoge od njih to neće biti u Mom Novom Raju.

Moja intervencija je blizu i Moj plan ,da spasim svijet, će uskoro biti obznanjen u potpunosti Ponos je vaš najveći neprijatelj i on je Sotonina najveća pogreška. Ako neki u Moje ime okrivljuju i kude druge, optužujuce upiru prstom na druge , oni su podlegli kao žrtve grijehu Sotone.

To će biti grijeh ponosa, koji će biti propast čovječanstva i koji će mnoge duše svaliti u vatre pakla.

Ne podlijegajte đavljem prokletstvu i zašutite kada se ne slažete s drugima, koji glasno vriste protiv Mene i izlijevaju laži iz njihovih usta, čak i ako znate, da oni ne govore istinu. Morate spustiti vas pogled i jednostavno navijestati Moju Riječ.

Branite Me tako , da samo naviještavate svijetu ono što znate o Mom planu za spas duša.Cak i ako ove duše vjeruju da im njihovo znanje o Meni daje pravo da osuđuju druge i da traže odgovore od vas, nikada Me ne smijete braniti argumentima.

Mnogi događaji u svijetu će uskoro šokirati većinu čovječanstva. Čak i većina nezainteresiranih ljudi, koji žive svoje živote u vakumu svjetovnih ambicija i s malo vremena za duhovne stvari, će početi shvaćati da postoje velike promjene. Oni će shvatiti da su ove promjene nerazumljive i to će realizirati time ,da će se više otvoriti Riječi Božjoj..

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.