Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

726. On je poslan da raskomada Moju Crkvu na sitne komadiće


Petak, 8. Ožujak 2013, 14:05 sat

Moja predraga kćeri, Sotona vrije od bijesa protiv Moje Crkve na Zemlji, i njegova zaraza se nastavlja širiti unutar njezinih zidina.

Lukavi uljez koji je strpljivo čekao u zasjedi iza kulisa, uskoro će proglasiti svoju vladavinu nad Mojim jadnim posvećenim slugama koji ne sumnjaju. Bol koju će im on nanijeti Mi je preteska za podnijeti, i ipak ce njegova vladavina kulminirati u završnom pročišćavanju zla u jezgri Moje Crkve.

On je pažljivo izmanipulirao svoju poziciju i uskoro ćete vidjeti njegov pompozni nastup usred njegovog veličanstvenog dvorišta. Njegov ponos, oholost i opsjednutost sobom će u početku biti pažljivo skriveni od svijeta. U izvanjskom svijetu će se čuti uzdah olakšanja dok trube budu oglašavale objavu njegovog mandata kao poglavara Moje Crkve.

Moje Tijelo je Moja Crkva, ali on neće Meni, Isusu Kristu, dati prisegu na vjernost, jer on nema nikakve ljubavi za Mene. Njegova vjernost pripada Zvijeri i kako će se on smijati i podsmjehivati Mojim posvećenim slugama koji će ga podržati.

On,koji se usudi sjediti u Mom hramu, koji je poslan od đavla, ne moze govoriti Istinu, jer on ne dolazi od Mene. On je poslan da razori Moju Crkvu i raskomada je na sitne komadiće prije nego što ju ispljune iz svojih zlih usta.

Moje Tijelo je Moja Crkva. Moja Crkva je još uvijek živa, ali samo oni koji govore Istinu i koji se drže Svete Božje Riječi , mogu biti dio Moje Crkve na zemlji. Sada, kada se , preko Petrove Stolice,ocituje posljednja uvreda protiv Mene, Isusa Krista, vi ćete napokon shvatiti Istinu.

Knjiga Istine, koju je Daniel prorekao za posljednje vrijeme, neće olako biti preuzeta od strane članova Moje crkve, jer njezin sadržaj će Moje boguposvecene sluge uciniti bolesnim, kada shvate da Ja govorim Istinu.

Lažni prorok – on koji se postavio za vođu Moje Crkve – spreman je nositi halje koje nisu napravljene za njega.

On će oskvrnuti Moju Svetu Euharistiju i podijeliti Moju Crkvu na pola, a zatim ponovno na pola.

On će se potruditi da otpusti sve vjerne pristase Mog ljubljenog Svetog Namjesnika Pape Benedikta XVI., koji je imenovan od Mene.

On će izbrisati sve one koji su vjerni Mojim učenjima, te ih baciti vukovima.

Njegove akcije neće biti odmah vidljive, ali ubrzo ce se vidjeti znakovi ,kada krene u potragu za potporom utjecajnih lidera u svijetu i onih na visokim pozicijama.

Kada se grozota ukorijeni, onda će doci do naglih promjena. Njegove najave stvaranja ujedinjene Katoličke crkve kroz spajanje sa svim vjerama i religijama će doći ubrzo nakon toga.

On će predvoditi novu Jedan-Svijet religiju i vladati će poganskim religijama. On će prigrliti ateizam zaobilazeći njegovu ljagu i govoreći da je to povezano s težnjom za takozvanim ljudskim pravima. Sve što je grijeh u Božjim Očima, ova nova sveobuhvatna crkva će smatrati prihvatljivim.

Svatko tko se usudi da ga izazove, bit će i kaznjen. Oni svećenici, biskupi i kardinali, koji mu se protive će biti izopćeni i njima će biti oduzeta njihova titula. Drugi će biti maltretirani i progonjeni, zajedno s mnogim svećenicima koji moraju pobijeci.

Za one Moje boguposvecene sluge, koje sada prepoznaju Moj glas: Molim vas da Me čujete, jer sam u potrazi za vama ,kako bi vam dao utjehu. Ja od vas nikada ne bih trazio da odbacite Moju Crkvu na zemlji, jer sam Ja taj,vas ljubljeni Spasitelj, koji je nju stvorio. Ja sam žrtvovao Moje tijelo kao živu žrtvu, kako bih vas spasio. Vama je bila dana odgovornost , da svjedočite u Moje ime kako bi spasili duše onih koji upućujete i predvodite.

Sve što možete učiniti je da se pouzdate u Mene, i da Mi idalje služite.Ono sto ne smijete ciniti je , da prihvatite ikakva ucenja ,koja će vam biti predstavljena , i za koje ćete odmah znati da nisu u skladu s Mojim Naukom. Vi morate učiniti ono što vam vase srce govori, ali znajte sljedeće:

Ovo vrijeme je na putu da vam uzrokuje duboku bol i sva tuga koju ćete iskusiti, kad vidite kako će Moja Crkva biti oskvrnuta, će vas dovesti do suza. Ali vi morate laži, koje ce vam se sada prikazati, prepoznati kao ono sto one jesu - uvreda za Moju smrt na križu.

Ovo uništenje može dovesti do propasti struktura Moje Crkve. Promjene i prilagodbe zgrada zajedno sa novim hramom za Jedan- Svjet- crkvu će se izgraditi odnosno nalaziti u Rimu.

Uvjeravam vas da ću, čim Moj hram bude obescascen, Ja, Isus Krist, Otkupitelj citavog covjecanstva, biti odbačen i bačen u žlijeb.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.