Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

723.Znakovi će se dati svima vama i čuda će se dogoditi


Utorak 5. ožujak 2013 15:30 sati

Moja predraga kćeri, ni jedan covjek nece moci da ne primjeti promjene, koje će izbiti diljem svijeta, jer sve sto je proreceno u knjizi Otkrivenja će se desiti. Mnogi ovi događaji će se razlikovati od uobičajenog ljudskog tumačenja tajni objavljenih Ivanu Evanđelisti. Ipak, oni će imati smisla ,kada ih se prepozna kao ono što oni uistinu  jesu.

Razradjen ali pažljivo osmisljen plan Antikrista je lukavo uobličen ,pod ucescem mnogih ljudi i svjetski poznatih političara, koji do sada nisu prepoznali ovaj zao plan.

Mnogi centri su organizirani u raznim zemljama ,gdje planiraju preuzimanje mnogih zemalja. Njihove aktivnosti su međutim zaustavljene zbog molitve izabranih duša i onih od vas koji molite Moje križarske Molitve.

Vase molitve će se uvijek čuti na nebu, stoga morate nastaviti žarko moliti kako bi ublažili zle radnje zvijeri ,koji nikad neće osvojiti ovu bitku za duše,zato što su njegovi dani odbrojani.

Moja želja nije da vas uplašim, nego vas zelim pripremiti.
Ja sada ostavljam posebne ovlasti i milosti za sve vas koji se pridržavate Moje želje ,da molite Križarske Molitve. Znakovi će se dati svima vama i čuda će se dogoditi

Moj Snaga će teci kroz vase vene ,dok vas nosim na Mom putu spašavanja čovječanstva.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.