Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

722.Moja Crkva na zemlji je pod napadom i to znači da će -kako je prorečeno-Moje Tijelo opet biti razapetoNedjelja, 3 ožujka, 2013 @ 11:45


Moja predraga kćeri, ne boj se napada koji su upereni protiv tebe, jer sam Ja s tobom svake sekunde, da te osnazim. Razaloscuje Me kada ti kažem da ćes trpiti mnoga verbalna zlostavljanja, jer je ovo trenutak za Moj plan spasenja.

Jer je ovo vrijeme u kojem ne samo da će vatreni katolici biti kusani u svojoj vjeri i njihovoj privrženost Meni, nego će isto biti najveći ispit za sve kršćane u svakom dijelu svijeta.

Onima koji te optužuju za herezu, Ja kažem sljedece: Ja, Isus Krist, ne bi nikada lagao, jer Ja Sam Istina. Ja nikada ne bi mogao prevariti, jer bi to bilo nemoguće. Zapamtite:Moje tijelo je ono, sto je Crkva.Moja Crkva na zemlji je pod napadom i to znači da će -kako je proreceno-Moje Tijelo opet biti razapeto.
Pri tome mislim da Moje tijelo tu više neće biti prisutno, minuta Euharistije ce biti odstranjena od strane celnika Svete Stolice u Rimu. To će postati stvarnost i vi morate tome okrenuti leđa.

Ja vas molim, da molite za svu djecu Božju – za sve Moje boguposvecene sluge, uključujući i zavedenog lažnog proroka. Međutim, Ja od vas nikada neću tražiti da se molite za antikrista, jer je to nemoguće.

Probudite se, svi vi, i poslušajte ono što vam moram reći. Vi ne smijete paničariti, očajavati ili gubiti nadu, jer ova odvratnost će biti posljednje mucenje, kojoj će sva Božja djeca morati svjedočiti i izdržati prije nego što dodjem opet.

To će biti dan Velike slave ,Velike radosti i Moj dolazak će dokrajciti zlo, koje kvari zemlju.

Umjesto da se bojite, budite radosni. Morate gledati naprijed u susret Mom Drugom Dolasku, jer Ja vam sa sobom nosim obećani Novi raj.

Kada nosite Moj križ ,onda će uvijek biti teško. Vremena u kojima sada živite, donose sa sobom oblik raspeća, koje će većina kršćana vrlo teško moći izdržati - tako velika će biti njihova patnja.

Ove siromasne duše, koji ne vjeruju da Ja kroz ove poruke govorim Istinu,, moraju sebe zapitati: Vjerujete li u Bibliju i proročanstva objavljena unutar njezinih korica? Vjerujete li u antikrista i u otkrivenja o lažljivom varalici ,koji će na lukav nacin zauzeti Petrovu stolicu ? Ako to činite, onda prihvatite da je ovo vrijeme za ove događaje ,koji se otkrivaju ​​pred vašim očima. To nije predvidjeno za budućnost - to se sada dogadja. Prihvatite to s hrabrošću i dodjite k Meni s punim povjerenjem, jer Ja vas volim. Morate držati oči širom otvorene. Vi se ne morate sramiti Istine.

Odvratnost je sada počela.Ukoliko odbijete Moj kalez ,onda Me spriječavate, da spasim duše koje trebam kako bih dovršio Savez koji je obećan Mom Ocu.

Ja vas blagoslivljem. Ja ceznem da otvorim vaša srca i da vas tako mogu odvesti u Moje slavno Kraljevstvo.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.