Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

721.Pozivam sve Moje boguposvecene sluge da pozovu Mene, njihovog ljubljenog Isusa,kako bi ih mogao prekriti sa Mojom Predragocjenom Krvlju


Četvrtak 28 veljača, 2013 @ 23:55


Moja predraga kćeri, Ja sam poslao Mog Duha Svetoga, da ​​ovom vremenu prekrije svu djecu Božju u nastojanju da odstrani tamu zla u svijetu.

Morate iskreno moliti za sve Moje boguposvecene sluge ,u ovo vrijeme zbog užasnog stanja zbunjenosti u kojemu se nalaze.Oni 
će u narednih nekoliko tjedana biti tako žalosni  zbog kraja(*) Mog Svetog Zamjenika, da neće znati kuda da krenu.

Pozivam sve Moje boguposvecene sluge da pozovu Mene, njihovog ljubljenog Isusa,kako bi ih mogao prekriti  Mojom Predragocjenom Krvlju. Ja ću im darovati Milosti, koje će trebati kako bi prepoznali Istinu Mojih učenja. Tada će prepoznati prijevaru, koja im se treba predstaviti.

Oni nikada ne smiju sumnjati u Mene. Oni moraju svo svoje povjerenje poloziti u Mene. Oni ne smiju nikada napustiti Moje Ime i oni moraju stralno biti oprezni.

Reci im da ih nježno volim i da će dobiti posebne darove s neba. Ovi darovi će im donijeti mir, nadu i hrabrost u turbulentnim vremenima, koji predstoje Mojoj Svetoj Crkvi na zemlji.

Vaš Isus


(*) Ovo moze
značiti kraj mandata kao i fizički kraj.
Uskoro  vise ....

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.