Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

719. Moju Svetu Euharistiju morate i dalje primati. Ne smijete prestati sa vašom svakodnevnom Žrtvom, jer to nećete biti vi,koji su prisiljeni donijeti ovu odluku.

slika 260594

Srijeda 27., Veljače 2013, 15:30 sat

Moja predraga kćeri, svakodnevne Svete mise će se još neko vrijeme nastaviti i Ja molim sve Moje pristase da obavezno nastave sudjelovati u njima- kao i prije.

Moju Svetu Euharistiju morate i dalje primati. Ne smijete prestati sa vašom svakodnevnom Žrtvom, jer to nećete biti vi,koji su prisiljeni donijeti ovu odluku.. Oni će najaviti da će doci do drugačijeg nacina slavljena Svete Mise ,i vi ćete odmah prepoznati kada se to dogodi, jer će slavljenje Svete mise biti zaustavljeno od strane lažnog proroka.Na mjesto Svete mise će doći poganski Jedan- Svijet ritual i vi, ljubljene Moje pristase, koji ste blagoslovljeni darom Duha Svetoga, ćete prepoznati što će to biti.

Vi nikada ne smijete napustiti Crkvu, koju sam Ja dao svijetu i koja se temelji na Mojim učenjima, i vi nikada ne smijete odustati od Zrtve Moje smrti na križu, koja ce se vama predstaviti s presvetim darovima.

Vi, Moje ljubljene pristase, ste Moja Crkva. Moji ljubljeni svećenici i dusebriznici, koji su blagoslovljeni darom Duha Svetoga, Me nikada neće napustiti. Isto tako oni neće ni vas iznevjeriti. Zbog toga će Moja crkva i dalje opstati, jer ona se nikada ne može unistiti. Crkva je Moje Tijelo na zemlji i stoga nikada ne može biti uništena. Ali, ona ce biti zdrobljena, mučena i bačena i potom zbacena u pustinje da umre. Iako će Moji neprijatelji pokušati uništiti svaki i posljednji tracak života, Moja Crkva će iznova uskrsnuti. Ali zapamtite, ona nikada neće propasti, iako to može izgledati tako.

Moja crkva na zemlji će se umanjiti i postati - bez vlastite krivice - ostatak vojske.

Moj Istinski zamjenik ,koji je bio odbacen, će se boriti ,da vodi– koliko moze- djecu Božju. Ja, Isus Krist, ću biti taj koji će vas voditi, koji će vas podici i koji ce vas osloboditi od zla koje će vam biti nametnuto , zlo koje će doći do naglog i strašnog kraja, za sve one koji ce stajati na strani Antikrista i njegovih slugu.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.