Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

716.Najveća pogreška koju možete napraviti je ,pretpostaviti da su samo okorjeli grešnici bačeni u vatre pakla

 

 slika 283350


Nedjelja, 24 veljača, 2013 @ 10:00

Moja predraga kćeri, kada svijet spozna Upozorenje podijeliti će se na dva dijela.

Prvi dio će se sastojati od onih koji su prihvatili ispovijed, i čije ce duše biti zahvacene Duhom Svetim. Od tog dana će njihovo obracenje biti potpuno i zbog toga će oni patiti od ruku onih koji odbacuju Moju Ruku Milosrđa.

Drugi dio će biti sastavljen od onih okorjelih duša koji su odani zvijeri i koji su obećali svoja srca i duše sotoni, namjerno i s potpunom spoznajom o tome što oni rade. Jer oni vjeruju u tzv. Raj koji im je on obećao, koji naravno ne postoji. Njihova sudbina je vječna patnja u vatrama pakla.

Tu su i one duše koji ne vjeruju u Boga ili Mene, njihovog Spasitelja, Isusa Krista. Mnogi od njih neće prihvatiti Moje Milosrdje. Oni neće brinuti o stanju svoje duše, jer oni vjeruju da to nije važno. To su ateisti - od kojih su mnogi ljudi dobra srca, ali koji vjeruju da kontroliraju svoje vlastite živote i da će ih njihova težnja za svjetovnim užicima održati u ovom životu, oni misle da će to biti dovoljno da im donese mir i zadovoljstvo, što naravno ne može biti, jer je to nemoguće sve dok grijeh nije iskorijenjen.

Njihova tvrdoglavost znači da, ukoliko se ne promijene i prihvate Mene, Isusa Krista, ne mogu doći do Mog Oca. Njima ne moze biti darovan pristup Raju koji je On stvorio za svu Njegovu djecu.

Najveća pogreška koju možete napraviti je ,pretpostaviti da su samo okorjeli grešnici  bačeni u vatre pakla. Nažalost ,svi oni koji odbacuju Boga ne mogu biti blizu Boga, niti mogu biti prisiljeni da Ga prihvate. Njihova slobodna volja je veliki dar od Boga.Ona im ne može biti oduzeta ni kroz bilo koje vrstu prisile. Njihova vlastita slobodna volja ce biti ta  koja će odrediti njihovu sudbinu. Oni će ili izabrati Moju ruku i ući u Raj, ili prihvatiti laži zasadjene u njihovim glavama od Sotone, koje će zapečatiti njihovu sudbinu.

Vas Isus


 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.