Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

715. Da, Moja Riječ je za sve, ali je povezana sa ogromnom odgovornoscu na koji nacin se Moje poruke objavljuju svijetu.

slika 248485
Subota 23, Veljače 2013, 11:50 sat

Moja predraga kćeri, Ja dajem svijetu Knjigu Istine, za svaku dušu u svakom narodu. To je dar čovječanstvu, ali znaj ovo:

J
edino tebi, Moja kćeri,dajem  dozvolu da odlučis  kako se ona treba prevesti , distribuirati i objaviti, kako bi se zaštitilo ovo djelo Sve sto se tice publiciranja ovih poruka  se može obaviti samo uz tvoj osobni pristanak. To je Moja želja, i svaka osoba koja ne slijedi Moje upute date tebi i objavljuje Moje poruke s namjerom da zaradi,nema Moj blagoslov.

Da, Moja Riječ je za sve, ali je povezana sa ogromnom odgovornoscu na koji nacin se Moje poruke objavljuju svijetu i kako će Knjiga Istine biti objavljena.  Donacije nisu potrebne, jer prihodi od knjiga moraju biti iskoristeni za financiranje proizvodnje drugih knjiga i za troškove objave u svim jezicima.

Ti, Moja kći ćes biti stalno napadana,jer si mi poslušna u ovom pitanju. Ti ćes biti optužena za pokušaj stvaranja poslovne dobiti, a ti ćes pak znati da je to neistina i nemoguće.

Oni koji će te u tome najviše napadati će biti oni koji žele iz Moje Riječi ostvariti dobit ili na bilo koji način ih žele iskoristiti, i oni će biti ljuti ako im onemogućis da kontroliraju ovo djelo.

Stoga naglasavam ,da nikome nisu odobrene ovlasti za širenje Moje Svete Riječi u obliku knjige – osim tebi, Moja kćeri. Možes, međutim - dati dozvolu onima koji te zamole da ti pomognu kroz web stranice i tiskanim materijalima - pod Mojim vodstvom. No, oni to mogu učiniti samo ako te zamole za dozvolu i ako dobiju tvoj pristanak.

Moja Riječ je Svetinja i Moje želje i Moje upute čovječanstvu moraju biti poštovane sa najvecim respektom. Vi, Moje pristase, morate učiniti sve ono sto Moja proročica Marija traži od vas  i vi morate
respektirati njezine želje u odnosu na objavljivanje Mojih poruka . Ukoliko je napadnete zbog ovog djela... vi vrijeđate Mene,vaseg Isusa.

Vi, Moje pristase ,morate u svakom trenutku vrsiti Moju Svetu Volju, bez obzira na okolnosti. Ja vodim Moju kćer Mariju. Ona je izabrana kao prorocica zadnjeg vremena. Ja govorim kroz nju. Njezin glas će biti Moj. Njezina patnja i njezina bol su Moji. Njezina ljubav prema drugima je Moja ljubav. Njezina radost dolazi iz Mog Presvetog Srca. Njezina ruka ce biti vodjena Mojom. Njezino razumijevanje zbog nacina na koji želim da se Moja Riječ čuje , dolazi od Mene.

Mojoj kćeri nisu bez razloga darovani ovi darovi s neba. Slušajte ono što vam govori, jer možete biti sigurni ,da će doći od Mene.

Vaš IsusDoći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.