Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

714. Reći će da je on napravio zločin u kojem je on potpuno nevin


Utorak 19., Veljače 2013, 14:30 sat

Moja predraga kćeri, obavijesti Moje učenike, da je Moja vladavina blizu.

Ne trebaju se brinuti – iako se kruna od trnja spustila na Mog Zamjenika, koji je imenovan od Mene, Isusa Krista, da upravlja nad Mojom Svetom katoličkom i apostolskom Crkvom – i jer je brutalno protjeran - sada, konacno , dolazim Ja da vam donesem mir.

Sljedeća godina će za vas Moji ljubljeni učenici i za Mog zadnjeg pravog Papu biti vrlo okrutna i vrlo bolna. On , protiv kojeg je zlonamjerno i namjerno skovana zavjera, je bio i biti ce tretiran isto kao sto sam Ja ,Isus Krist, bio udaran i bičevan.
Oni ce ga sada pokušati ubiti,na isti nacin kao sto su Mene ubili. Reći će da je on napravio zločin u kojem je on potpuno nevin.

Ja, vas ljubljeni Otkupitelj, cu vas sve spasiti od zloće, za koju ce mnogi smatrati da dolazi od Mene, od Ruke pod Mojim zapovjedništvom.

Ja poučavam kao i dosada Moju Crkvu, ali samo snagom Duha Svetoga.Kljucevi Rima su pod zapovjedništvom Mog Ljubljenog Oca. Ja, Isus Krist, sam spreman opet se vratiti kod Mog Drugog Dolaska, i želim vas obavijestiti da ćete vi ,Moji učenici, patiti, baš kao sto su i Moji učenici patili tijekom Mog vremena na zemlji. Vi, Ljubljeni Moji ,ste sa Mnom i vi ste priljubljeni u Moje Presveto Srce, tako da Mi se možete pridružiti u žalosti.Lijem suze za Mojim nevinim, ljubljenim posljednjim papom na zemlji, za Benedikt XVI., koji je izabran od Mene ,da predvodi Moju Crkvu u njenim posljednjim danima.

Oni će morati posjedovati ogromnu hrabrost, onim pripravnim žrtvama, kojima ce i dalje naviještati Moju Svetu Riječ, jer će oni biti puni strašnih sumnji. U svojim srcima oni znaju ,da Ja sada razgovoram s njima, a ipak će biti napastovani sumnjama, koje su uzrokovane od strane onih koji će odbiti prihvatiti Moje poruke čovječanstvu, i koji Me ipak jos ljube.

Ostavljam vam sada ovu posebnu, kratku Križarsku molitvu. To je
čudesna molitva ,kako bi se omogućilo svima onima koji je mole, da osjete Moju prisutnost u njihovim dušama. To će im također pomoći,da prepoznaju Istinu koju sam im obećao i koja će im se dati tijekom posljednjeg vremena. 

Križarska  molitva 101

 

Čudesna molitva za osjetiti Isusovu Prisutnost

 

O dragi Svemogući Oče , Stvoritelju svega što jest i što će biti , pomozi svima nama koji prepoznajemo Prisutnost tvoga voljenog Sina u Crkvi danas , da postanemo vrlo snažni . Pomozi mi da nadvladam strah , usamljenost i odbacivanja koja ću morati pretrpjeti od svojih bližnjih dok slijedim tvoga Sina Isusa Krista , mog Spasitelja . Molim te zaštiti moje bližnje da ne padnu u zamku i ne povjeruju u laži smišljene od Sotone da unesu uništenje , razdor i pustoš među Božju djecu . Molim te pomozi svima koji slijede grozotu u tvojoj Crkvi da budu spašeni od vječnog paklenog ognja . Amen .Moje ljubljene pristase, vi Me u medjuvremenu poznajete. To sto ćete sada vidjeti u ljusci, koja je nekada bila Moja Crkva na zemlji,to će izazvati mučninu u vama. Vi ćete plakati i plakati sve dok prestanete osjecati bila sto. I onda kada Me pozovete izgovarajte:

Strelovita molitva : Isuse spasi me od laži Sotone da mogu razlučiti istinu Ostatka tvoje Crkve.


Ja ću vas okrijepiti ovim: Ja ću vas ispuniti Duhom Svetim. Ja ću vas ispuniti suzama tuge, a onda ću zamijeniti ove suze sa Mojom snagom. Tada se više nećete brinuti, jer ću vas obuzeti  i voditi vas svakim korakom na putu.

Vi ćete biti inspirirani, kada budete izrugivani. Vi ćete biti ispunjeni s Mojim Duhom ljubavi, kada vas ismijavaju, jer vi vjerujete u Moj Sveti Nauk. Tada ćete izgubiti sav strah a na njegovo mjesto će nastupiti snažan osjećaj Moje ljubavi ,da ćete tek tada osjetiti potpuno olaksanje i mir.

Vaš Isus

 www.thewarningsecondcoming.com/they-will-say-that-he-was-guilty-of-a-crime-of-which-he-is-totally-innocent/

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.