Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

5. GRIJESI SLAMAJU MOJE PRESVETO SRCE

 
Petak, 12. studenoga 2010., 03:00h

 

Piši ovo, Moja kćeri. Sati otkucavaju. Ne odbijaj Moj zahtjev da objavim Moje Upozorenje čovječanstvu. Postoji potreba za pokajanjem. Moja djeca moraju čuti sada Moje Upozorenje. Kćeri Moja, komuniciraj prvo s Kršćanskim skupinama da priopćiš Moju molbu.

Budi jaka. Izabrao sam te za ovaj zadatak tako da se Moje molbe za otkupljenjem brzo čuju. Napiši knjigu i prenesi Moje poruke korištenjem modernih sredstava komunikacije, kao što su Internet i drugi mediji. Kako je Moj zahtjev hitan, držat ću te za ruku da bi razumjela poruku.

Jača si nego što misliš. Moli se dnevno više Mojoj Božjoj Milosti. Ne boj se. Zašto si tako uplašena? Vječni život, kada Nebo i Zemlja postanu kao jedno, treba pozdraviti. Od početka vremena je čovjek za njim težio. Neka vas ne zavaraju privlačnosti koje zemlja može ponuditi. Njihovo značenje blijedi u usporedbi sa sjajem Kraljevstva Mog Oca. Bit će ti poslana podrška čim se plan počne razvijati.

Ovih posljednjih nekoliko dana bilo je previše za tebe, ali si u srcu prihvatila ono što tražim od tebe. Teško je, i zbog toga malo zastrašujuće za tebe, da prihvatiš sve ovo, ali je važno da vjeruješ u Mene.

Drži Me u srcu i osloni se na Mene. Odbaci sumnje koje imaš i tvoj zadatak bit će lakši. Moraš podsjetiti ljude na obećanja i uputiti ih na Moju pisanu Riječ. Vrati se na Pismo da se dobije na smislu. Nemoj se nikad bojati podsjetiti ljude kako njihovi grijesi slamaju Moje Presveto Srce i bodu dušu Mog Vječnog Oca.

Mi, Moja Majka i svi Sveti ćemo ti držati ruku i dati ti snagu. Bit će ti poslane praktične smjernice i vrata će ti biti otvorena da ti pomognu u tvom zadatku.

Čuvaj se onih koji stvaraju prepreke da bi zakasnila u svojoj komunikaciji. Moli za njih i idi dalje. Znam da si umorna, ali na  Moj zahtjev se mora brzo odgovoriti.

Sada je vrijeme za odmor, dijete Moje. Odgovaraš dobro i s vjerom i hrabrošću. Nikad ne odustani.

 

Tvoj Voljeni Spasitelj Isus Krist
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.