Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

485. UPOZORENJE ĆE ZA MNOGE BITI ZASTRAŠUJUĆI DOGAĐAJ, KADA ĆE SE ČINITI DA JE DOŠAO KRAJ SVIJETA

slika 230284Četvrtak, 12. srpnja 2012., 10:50h

 Moja predraga kćeri, ne daj da bilo koji čovjek podcijeni utjecaj koji će Upozorenje imati na cijelo čovječanstvo.

Upozorenje će za mnoge biti zastrašujući događaj, kada će se činiti da je došao kraj svijeta.

Mnogi će svjedočiti onome što će se činiti kao katastrofalan događaj, kada će se dva kometa pojaviti kako bi se sudarili i eksplodirali blizu zemljine površine.

Plamenovi vatre će se činiti kao da je vulkan eruptirao na nebu i mnogi će biti uplašeni.

Zrake crvene vatre Zrake su Moje Krvi, Zrake Moga Milosrđa, koje su dane svima vama kao Dar takve veličine da nijedan čovjek neće moći shvatiti što se događa.

Mnogi će osjetiti kako vatra gori njihovim tijelima, kao da ih vrelina sunca nadvladava.

Unutra će osjetiti goruću vrelinu, dok im osjećaj spoznaje ne omogući da svjedoče neobičnom prizoru svojih duša.

Mnogi će osjetiti da se zemlja trese, kao da je potres.

Tlo će se tresti, uvijati i mnogi će pasti, grabeći sve što mogu radi zaklona.

A ipak, tlo se neće otvoriti i progutati ih. Jer to nije fizički potres, već nadnaravni.

Prije nego se ovo dogodi, vremenske strukture će eruptirati.

Moj Križ će se pojaviti nakon eksplozije na nebu.

Mnogi će plakati gorke suze kajanja i tuge i trpjeti će bol poniženja zbog svojih grijeha.

Drugi će vrištati i proklinjati, jer neće moći izdržati prosvjetljenje, Božji znak, zbog tame svojih duša i odupirati će se Svjetlu Moga Milosrđa.

Oni će jaukati sa boli vatre pakla, kada im Moj Znak Milosrđa pokaže sudbinu koja ih čeka, ako se ne pokaju i promijene svoje putove.

One dobre duše koje Me ljube će također patiti, jer će mnogi od njih također biti umrljani grijehom, ali oni će primiti trenutno Odrješenje. Oni će također biti poniženi kada im bude pokazan njihov grijeh oholosti.

Mnogi će ostati u kući nekoliko dana nakon toga i mnogi će se morati brinuti sami za sebe zbog nedostatka službi. Zbog toga se vi morate pripremiti.

To će također biti razdoblje patnje, kada će duše trpjeti bol Čistilišta kada se njihovo pročišćenje dogodi. Na taj način će mnogi iskusiti otkrivenje stanja svojih duša i postati će poniženi na način na koji to nikada prije nisu doživjeli.

Toliko mnogo ljudi će prihvatiti što se dogodilo i znati će da im je dan veliki Dar Mojih Milosti i Moga Božjega Milosrđa.

Obraćenje će biti sveopće i stupnja nikada svjedočenog od Moje Smrti na Križu.

Milijarde će se obratiti Bogu jer će Istina postati vidljiva.

Oni će točno znati što će se dogoditi na Sudnji Dan i znati će kako spasiti svoje duše jer ih je Moja Ljubav obuhvatila.

Oni mogu ponovno postati potpuni u duhu, duši i tijelu.

Moj Križ će biti dokaz Moga iskazivanja Moga Božjega Milosrđa, obećanoga tako davno čovječanstvu. Vidjeti će se na nebu po cijelom svijetu.

Mirnoća će se spustiti na zemlju, kao posljedica ovoga čina Božjega Posredovanja koje je dano Božjoj djeci da ih probudi iz njihovoga drijemeža.

Ali pali anđeli će napasti svu Božju djecu svojom privrženom vojskom, koja će odbiti Moj Kalež Spasenja.

Tako ogorčeni, sa srcima od kamena i zaraženi mrljom sotone, boriti će se protiv onih koji ljube Boga.

Njihova brojnost se neće moći mjeriti s onima koji slijede Istinu, a ipak njihova mržnja će ih nadahnuti da kuju zlodjela koja će uništiti ovaj mir i spokoj.

Oni će osmisliti plan da bi uvjerili svijet da je ovaj događaj doista bio, svemirska slučajnost za koju će reći da je znanstvenici mogu dokazati. Mnogi će nažalost tada vjerovati da se o tome radi i mnoga Božja djeca će se vratiti starim grješnim životima koje su vodili.

Onda će započeti bitka za duše i trebati će neko vrijeme dok to ne dostigne konačni sukob, kada će Moj Drugi Dolazak okončati zlo.

Moji dragi sljedbenici, ne dopustite da ova otkrivenja donesu strah.

Umjesto toga, pripremite se za ovaj veličanstveni događaj i dopustite svojim dušama da ga prigrle.

Prihvatite ovo predivno Božje Djelo da ojača vašu odlučnost i da širite Moju Ljubav dalje među vašom obitelji i prijateljima.

Budite ponosni zbog svojih povezanosti sa Mnom, vašim Isusom i pomognite Mi da spasim one duše koje će odbiti prihvatiti Moje Milosrđe.

Idite. Pripremite se. Radujte se, jer vrijeme se bliži.

Ja vas ljubim.

Vaš IsusDoći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.