Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

482. Bog Otac- Nitko ne može objasniti kako sam stvorio svemir i čovječanstvo, bez obzira koliko se trude, to je nemogućeČetvrtak, 5 Srpanj 2012, 15:30 sat

Moja najdraža kćeri, pomozi Mi u Mojoj tuzi, zato što plačem zbog sve Moje djece, koji odbijaju priznati da Ja postojim.

Koliko se puno grizem zbog njih.

Kako silno plačem za njihovim siromašnim dušama.

Tako inteligentni i mudri prema ljudskom razumijevanju, oni ne uspijevaju da shvate Istinu oko toga, tko sam Ja.

Ja Sam Početak.

Ja Sam Stvoritelj svega što postoji.

Ja sam njihov Otac, iako Me odbijaju.

Još kad bi ipak samo mogli vidjeti Istinu.

Ako bi Mi samo mogli dopustiti, da dodirnem njihova srca, mogao bih im pokazati Moje čudesne i prekrasne planove ,koji na njih čekuju.

Mnogi od tih duša Me ne poznaju - bez svoje krivnje.

Ovim dušama će biti pokazana Istina, tako da će oni izabrati Moj Put.

Zatim postoje on,i kojima je Istina bila data, ali koji su dopustili da ih zaslijepi ljudsko razmišljanje i veličanje ljudske inteligencije: Ti nisu za Mene sada (više) dostupni.

Mnogi od tih duša će se obratiti, ali mnogi će odbiti Kalež Spasenja,koji će im biti predstavljen od strane Mog ljubljenog Sina.

Djeco Mog Srca , Ja vas molim: Pomozite Mi ,da spasim Moju dragocjenu djecu.

Moje suze teku u ovom trenutku, i Ja sam vas molim, dovedite k Meni Moju djecu preko Božanskog Milosrđa Moga Sina.

Postoje tako mnogo od tih duša - uključujući i malu djecu – koji Me u javnosti prkosno odbijaju,kako bi pokazali drugima kako su oni pametni.

Pretjerano respektiranje ljudske inteligencije je napast ,koja je upravljana od strane neprijatelja u duše Moje djece.

Zvijer proždire duše Moje djece, a oni nemaju pojma što on (vrag) čini s njima.

Mnogi pali anđeli,uvjeravaju čovječanstvo da je ljudska inteligencija bezgrešna.

Ako čovječanstvo vjeruje - ili se samo uvjerava – da ono poznaje Božanski Zakon Stvaranja, onda je uhvaćeno u obmanjujuću zamku.

Ni jedan čovjek ne može objasniti kako je sam Ja stvorio svemir i čovječanstvo, bez obzira koliko se trude, to je nemoguće.

Kada će da nauče?

Kada će oni vidjeti, da ova Moja djeca – čiste, jednostavne i ponizne duše ,koji Me priznaju- razumiju jednostavnu Istinu ?

Oni ne trebaju dokaz, jer oni osjećaju Moju ljubav u svom čistom srcu, koje ono ostavljaju otvorenim, tako da Ja mogu njihove duše preliti s Božanskom Milošću.

Ja sam vaš Bog,vaš Stvoritelj i vaš biološki otac.

Moja djeca moraju doći k Meni , kroz Mog Ljubljenog Sina i svojom slobodnom voljom. Ja ih ne mogu prisiliti.

Vama je, Moja djeco,data moć, da pomognete spasiti njihove duše.

Svima vama koji reagirate na Moj hitni poziv, da kroz molitve i žrtve spasite vašu braću i sestre,  će biti dodijeljene posebne milosti.

Moja Moć je neograničena.

Moja čudesa, povezana sa patnjama i molitvama Moje djece, će se koristiti za spas izgubljenih duša od vječne smrti.

Ja vas volim, Moja ljubljena djeco.

Dođite i pomozite Mi ,da ujedinim Moju cijenjenu obitelj, i pomozite Mom Sinu da pobijedi zvijer ,prije nego što ukrade još više Moje djece.

Vaš ljubljeni Otac

Bog, Svevišnji

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.