Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

480.Najgore od svih patnji je duhovna praznina u kojoj ne možete osjetiti niti jednu iskricu ljubavi prema Meni, vasem Isusu

Utorak, 03.srpanj 2012, 20:00 sati

Moja predraga  kćeri, kada ti Ja pošaljem kušnje, kao što je to duševna suhoća, onda ti moraš  učiti da ih kao takve prepoznaš.  

Ti moraš također akceptirati, da se - kad ti proživljavaš ovakvu suhoću duše - to ne događa bez razloga.

Razlog je, spasenje duša kroz ovakve patnje. (*)

Mnoge žrtvene duše misle, da je patnja jedna od dvije stvari.

Kao prvo postoji vanjski progon, koji ćeš ti zbog tvog posla propatiti.

Onda postoji i tjelesna patnja, koja se Meni dragovoljno žrtvuje kao dar, za spas milijuna duša.

Onda postoji - najgora patnja od svih - duševna praznina, u kojoj vi nimalo ljubavi prema Meni, vašem Isusu, ne možete osjećati, u kojoj vas (također) čak ni ustrajna molitva ne može osloboditi.iz zatvora napuštenosti.

Svejedno, koliko se vi trudili, molitva će biti tegobna.

Svejedno, koliko se vi trudili, da osjetite ljubav i samilost sa Mnom ,  vi ćete imati posla sa borbom.

Ovo je jedan oblik jedne duševne napuštenosti, gdje se čini kao da sam daleko,  da Mene (tobože) nemožete više dostići.

Ono što vi neznate, je, da je to dar, jedna Milost, koju Ja dajem.

To vas u Mojim očima čini skupocjenijima - a kušnje i patnje, koje vi trpite, Ja dozvoljavam zbog vaše plemenite i čiste ljubavi, za spas pomračenih duša.

To vam se može činiti nepravednim, ali što se vi bliže približite Mome Presvetom Srcu , to više vi trpite Moj vlastiti progon zbog grijeha čovječanstva.

Samo oni sa čistim, poniznim srcima, koji se ne obaziru na same sebe, i kad Mene stavljaju iznad svega na ovoj Zemlji, mogu Moju bol izdržati.

Takve duše Ja izabirem brižljivo  i one će kroz njihov dar patnje sa Mnom raditi,zajedno da Mi pomognu kod Moga Plana Otkupljenja .

Kćeri Moja, neboj se nikada, da Ja nisam tu. Ti možda ne možeš osjetiti Moju nazočnost,ne možeš Me vidjeti  ili ne možeš osjećati duboku ljubav prema Meni, kako bi to ti učinila u normalnom slučaju , ali Ja sam na tvojoj strani.  

Uzdajte se uvijek u Mene, Moje ljubljene pristaše, čak i onda kada vam je teško moliti.

Uzdajte se u Mene, kad osjećate čežnju za Mnom, koja se ne može zadovoljiti ili ispuniti, svejedno koliko intenzivno vi pokušavali, da sa Mnom komunicirate.  

Kad se to dogodi, onda trebate znati, da sam vam Ja puno bliže, nego što vi to primjećujete.

Znajte, da će se to u ovim vremenima dogoditi, jer Ja vas uzdižem, da postanete pravi vojnici, pravi bojovnici u Mojem boju za spas duša.

Ja vas ljubim. Nemojte se nikad predati. Nemojte se nikada osjećati razočaranima; jer Ja sam uvijek s vama.

Dan će doći, u kojemu će patnja biti zaboravljena. Na njeno mjesto doći će radost, koja će teći cijelim svijetom i koja će temeljem vaše žrtve  za svu djecu Božju, koja vašu pomoć trebaju, biti moguća.  

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.