Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

48. USPON ARAPSKOG SVIJETA – TROJE SVJETSKIH VOĐA BIT ĆE UBIJENO


Četvrtak, 17. veljače 2011., 23:45h

Moja predraga kćeri, radostan sam danas jer se ovaj važan niz poruka sprema objaviti čovječanstvu. Uskoro ćeš saznati da će sve zemlje tražiti ove poruke. Ne brini za svoju sigurnost, jer ću štititi tebe i tvoju obitelj cijelo vrijeme. Iako sam pun Ljubavi za tebe, dijete Moje, Moje se Srce slama dubokom tugom zbog patnje koju nanosi lukavo društvo koje smišlja preuzeti zemlje.

To će učiniti tako da će na pametan način ukloniti Vođe*. Onda će ponuditi pomoć. Onda će kupiti prijateljstvo novih vladajućih sustava sve dok ih ne budu nadzirali. Ovaj novi nadzor bit će gora od diktatora gladnih moći koji su srušeni u ime slobode.

Gledaj sad, Moja kćeri, brzinu kojom će se Arapski svijet ujediniti protiv Mojih ljudi, Židova. Gledaj kako će ih njihovi saveznici iznevjeriti ostavljajući ih izloženima.

Moja kćeri, kada se Upozorenje dogodi, Moja će se Riječ čuti spremnije kada se dogodi obraćenje. To će biti vrijeme kada će se Moji Bogu posvećeni sljedbenici prkosno ujediniti protiv ugnjetavanja koja će narasti u Zapadnom svijetu, posebno u Europi. Borite se za pravo da molite. Ako to ne učinite, to neće biti vjerski rat, već rat ubijanja naroda.

U kratkom vremenu jedan za drugim bit će ubijeno troje svjetskih vođa. Zapamti da će svaki biti ubijen planiranjem Zle skupine – izvan društvene organizacije koje vladaju u svim zemljama iako ih ne možete vidjeti, jer su kukavice. Ali neće se dugo skrivati. Kada nadzor bude u njihovim rukama, težit će za vašom pažnjom i zahtijevati poštovanje.

Upozorenje će pomoći spasiti svu Moju djecu posvuda. Obraćenje, Moj Dar, bit će dano čak i onima koji smišljaju i rade nacrte da imaju nadzor nad Božjom zemljom. Kada bi samo shvatili da ova moć nikada neće biti njihova, možda bi prestali. Ali slijepi su.

Sve više Mojih Anđela**koji se raspoređuju na zemlji kao ljudska bića će pomoći  pokazati Istinu ovim jadnim zavedenim dušama. Mnogi će se obratiti. Drugi neće.

Moja kćeri, idi širiti Riječ brzo. Imaš samo nekoliko tjedana. Koristi sve ono što ti je dostupno. Pokaži hrabrost. Učini  sve sto je potrebno, da omogućiš Mojoj djeci, svim narodima, da shvate značenje Mog posebnog dara – kada Moja Ruka posegne s Nebesa da spasi vaše duše.

Oni koji se u početku ne obrate,  će to učiniti prije progona kada se sve više duša vrati Meni. To će biti teško vrijeme za sve. Ali budite strpljivi, dolaze dobra vremena kada će se mir vratiti na Zemlju. Moja djeca će nakon ovog poziva buđenja, vidjeti Ljubav koju imam i trčeći će se vratiti u Moje Ruke. Kada se to dogodi, Moja će Ruka stvoriti i braniti Moje Kraljevstvo protiv prevaranta čija će vladavina biti vrlo kratka.

Ovo je prekretnica u povijesti čovječanstva, djeco. Vrlo brzo ćete to razumjeti. Do tada, ako imate bilo kakve sumnje, odbacite ih za  vrijeme Upozorenja – kada se ono dogodi, otvorit ćete srca Istini.

Idi sad, Moja kćeri, u Miru i Ljubavi za čovječanstvo

Isus Krist, Kralj Židova

Opaska* Vidjelica želi razjasniti svijetu da je razlog što ne može objaviti imena vođa, OD KOJIH DVOJICA DOLAZE IZ ARAPSKOG SVIJETA, A JEDAN IZ KONTINENTALNE EUROPE, POŠTOVANJE PREMA NJIHOVIM OBITELJIMA, TE IZBJEGAVANJE NEPOTREBNIH NEVOLJA. Ona je ipak dala ove poruke nekolicini svećenika i medijima koje su zabranjene za  objavu dok se ubojstva dogode ( s malim razmakom među ubojstvima).

**Vidjeličino je shvaćanje da se izvještaji o Anđelima odnose na “glasnike” koji su odabrani širom svijeta kako bi priopćili Božje Poruke koje će pomoći širiti obraćenje.


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.