Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

479.Moja riječ je Moja riječ. Nitko ne može braniti Moju riječ ,jer udara u kamen.Ponedjeljak, 2. srpanj, 2012 @ 18:00


Moja predraga kćeri, važno je da Moje pristaše ostanu strpljivi.

Budućnost se ne smije požurivati.

Planovi, određeni od Mog Vječnog Oca, će se naravno ostvariti kroz Božju providnost.

Vrijeme koje vam se pruža , da Mi pomognete  pripremiti čovječanstvo za Moje veliko Milosrdje, vrlo je dragocjeno. To je vrijeme u kojem će mnogi biti spašeni po vašim molitvama.

Nada, vjera i ljubav prema Meni, vašem dragom Isusu, će vas potpomoci u vašem poslanju.

Kada budete svjedočili zločinima pred vama, kada bude sve što stoji Meni u čast , uništeno, znat ćete, dakle, da se vrijeme približava.

Ne smijete zaboraviti, da takve stvari moraju da se dogode i da je vaša dužnost -kao dijelu Moje vojske- da se borite i pružite otpor neprijatelju.

Moja vojska bit će opremljena božanskim darovima, i povuci se sobom one koji su u tami.

Priprema treba vremena. Molitva vas približava Mom Presvetom Srcu i prožima vaše duše s kisikom ,koji joj je potreban ,da preživi predstojeću bitku .

Tako sto jačate ,zahvaljujući milostima koje vam Ja dajem,vrlo lako ćete prepoznati vaše neprijatelje ,koji mrze sve iza čega Ja stojim. To će vam nanijeti bol, povrijeđenost i ljutnju, ali morate u svakom trenutku ostati dostojanstveni u Moje Ime.

Kada budete izazvani u Moje Ime, morate odgovoriti s ljubavlju. Ne pokušajte nikada analizirati Moje poruke,jer nije potrebno,da to činite.

Moja Riječ je Moja Riječ. Nitko ne može braniti Moju Riječ ,jer udara u kamen.

Svi oni koji pokušaju razbiti Moju Riječ ili oklevetati je , neće uspjeti jer su nemoćni protiv Moje Svete Riječi.

Sada, kada poznate Moj Glas ,morate upoznati i bol s kojim možete računati ​​,da ćete ga podnijeti, kada javno proglasavate Moju Riječ u ovim vremenima.

Spomenite li Moje Ime danas, čak i među tzv.kršćanima, nastaje neugodna tišina.

Govorite li otvoreno o dobru i zlu, izrugivati će vas .

Istaknite li .kako grijeh može uništiti vasu djecu, vi ćete biti pitani - a što je grijeh?

Danas mnogi ne znaju što je to grijeh. Mnogi prihvaćaju grijeh kao normalan dio njihovog zivota, kao prihvatljivu osobinu.

Oni prelaze rado preko grijeha jer im to daje slobodu ,da caste lazne bogove i zadovolje svoje strasti.

Ne, oni ne žele slušati jer im ne odgovara.

Vi, Moji ljubljene pristase,će te biti oznaceni, kako da ste opsjednuti ljubavlju prema vjeri i ljubavi Božjoj, koja danas u očima slijepih, donosi vrlo malo ploda.

To je razlog, zašto se morate pripremiti. To je razlog, zašto morate biti jaki. Bas za ove duša ćete morati moliti i pomoći Mi ,da se spase.

Dozvoliti takvim dušama,da vas uznemire,povrijede ili uvrijede, je gubljenje vremena.

Odgovoriti s ljubavlju i dostojanstvenoj šutnji.

Nikada se nemojte bojati, da Me navijescujete, ali nikada Mi ne prisiljavajte duše, jer na takav način će pobjeći od vas. Dovedite ih umjesto toga Meni ,kroz vase molitve i patnje.

Blagoslivljam vas ,Moja jaka, hrabra vojsko.

Volim vas.

Hodam s vama pri svakim koraku, kojim vi krocite,da Mi donesete duše.

Vaš ljubljeni Isus Krist
 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.