Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

466. Njihovi zli planovi sadržavaju i cijepljenje širom svijeta, koje će svugdje na svijetu prouzrokovati bolesti.


Nedjelja, 17. lipanj 2012, 20:15 sati

 

Moja srdačno ljubljena kćeri, planovi slobodnozidarskih grupa, da svjetsku valutu preuzmu, približavaju se završetku.

 

Njihovi zli planovi sadržavaju i jedno novo cijepljenje širom svijeta,  koje će svugdje u svijetu prouzrokovati bolesti, i koje će u jednoj mjeri kao nikad do sad prouzrokovati patnju.

 

Izbjegnite svako takvo nenadano najavljeno cijepljenje širom svijeta; jer ono će vas ubiti.  

 

Njihovi zli planovi bi sve dobroćudne duše šokirali, koje nemaju pojma o tome, koliko su moćni ti ljudi.

 

Tjerani pohlepom za moći i bogatstvom i čežnjom, u svemu, što oni čine, da budu kao Bog, oni vjeruju, da su nepobjedivi.

 

Oni imaju kontrolu nad bankama i vladama i oni su odgovorni za prouzrokovanje terora na bliskom istoku.

 

Oni kontroliraju jedan veliki dio svjetskih medija, a istina njihove pokvarenosti leži skrivena iza takozvanih humanitarnih organizacija.

 

Na žalost samo jedan vrlo mali broj Božje djece je upućen u njihove planove.

 

Vi trebate znati, da će Ruka Moga Oca zato nenadano i brzo pasti na one narode, koji ovakve zle vođe štite.

 

Oni će biti pogođeni tsunamijima i potresima zemlje u tako jednom obujmu, da će pometeni biti.

 

Oni, koji vjeruju, da su tako moćni, vidjet će kratko prije Mog Drugog Dolaska vatru kako pada sa nebesa.

 

Mora će postati ognjena jezera, i oni će utvrditi, da im je teško, da se od Ruke Kažnjavanja sakriju, koja će na one zle duše pasti, koje Moj Kalež budu odbili.  

 

Zlobni do kraja, oni će Mog Vječnog Oca i Moć Neba pobijati.

 

Pošto će oni pristati uz antikristovu grupu i iz grupa potječu, iz kojih se on (sam ) pojavljuje, oni će greške njihvih putova tek onda prepoznati, kad to za njih bude prekasno.

 

Mnoge od ovih grupa - u kojima se (i) voditelji banaka, vlada i voditelji velikih poduzeća nalaze, koje su sve zajedno spojene i zajedno na tome rade, da od uobičajenih ljudi prosjake naprave - će se poslije "Upozorenja" obratiti. To je znači dobro.

 

Vrijeme, u kojemu Ja one duše, koje Mene ljube, od onih drugih razlučujem, koje su na stranu đavla stale, više nije daleko udaljeno.

 

Budite upozoreni. Samo jedno određeno vremensko razdoblje će biti dopušteno za obraćenje. Duše, koje Moga Milosrđa najviše trebaju, pripadaju ovim zlim grupama, koji nikakvog respekta pred Zakonom Božjim nemaju.

 

Vi morate moliti, da oni prepoznaju istinu.

 

Vi morate zato moliti, da oni prestani sa time, da ljudima kroz užasne zakone, koje oni uvesti žele, nanesu tešku patnju.

 

Vi morate moliti, da se spriječi genocid, koji oni planiraju, koji je strašniji nego onaj, koji je Hitler u Drugom svjetskom ratu izvršio.

 

Ova grupa, po broju najveća od početka (ovih grupa) u srednjem vijeku, je sotonska armija. Nju će predvoditi antikrist. Desetke godina su kovali planove, da ostvare kontrolu nad bankama.

 

Petnajst godina (*) su uvođenje Znaka zvijeri planirali, jedan čip, koji će pod prisilom u tijelo svakog čovijeka i svake žene implantirati i koji će omogućiti pristup živežnim namirnicama.

 

Sad, kad je vrijeme za njih došlo, da njihovu Novu Svjetsku Valutu otkriju, vi trebate znati, da molitva, i to puno molitve, pri tome pomoći može, da jedan veliki dio njihovog plana bude ublažen.  

Ovdje je jedna molitva, da Jedan- Svijet- Kontrola bude odvraćena.

 

Križarska molitva (61) „Odvrati "Jedan- Svijet- Kontrolu"

 

“O dragi Nebeski Oče,  

 

u sjećanju na Razapinjanje Tvoga ljubljenog Sina Isusa Krista molim Te, da nas - Tvoju djecu - zaštitiš od razapinjanja, koju antikrist i njegove pristaše planiraju, da bi Tvoju djecu uništili.

 

Daj nam Milosti, koje mi trebamo, da bi odbili znak Zvijeri, i dopusti nam potrebnu pomoć, da se protiv zla u svijetu borimo, koje oni šire, koji sotonski put slijede.

 

Mi Te usrdno molimo, dragi Oče, zaštiti u ovim užasnim vremenima svu Tvoju djecu i učini ih dovoljno jakima, da se ustanemo i da u svako doba Tvoju Svetu Riječ javno objavljujemo. Amen."

Kćeri Moja, Ja sam žalostan zbog toga, što sam prisiljemn,  da ove stvari otkrijem.

 

Ali potrebno je, da Moje pristaše shvate, što se događa.

 

Oni, koji u ove poruke vjeruju, više neće imati dvoumice, kad se antikrist  (svijetu) prezentira, kako sam Ja to već prorekao.

 

Vi se morate sada u cijelom svijetu ujediniti u grupe u molitvi.

 

Što više Mojih pristaša to čini, to će jače Duh Sveti biti prisutan i to slabija će biti sotonska armija.

 

Potrudite se zato, i nemojte imati straha; jer ovakvom progonu čovijek se može oprijeti bez straha.

 

Čim se vi dobro pripremite, u tome što će te Moje upute slijediti i držati se svakodnevne molitve, vrijeme će brzo proći.

 

Vjerujte uvijek u Mene.

Ne zaboravite, Ja sam za vaše grijehe umro. Zbog toga je primjereno, da vi Meni dozvolite, da vas u ovom vremenu vodim prema Novom Kraljevstvu na Zemlji.

 

Samo Ja, Isus Krist, vas možem voditi.

 

Imajte to pred očima, da ste vi bez Mene ništa.

 

Vaš Isusr

 

(*) Ovo se odnosi na zadnjih 15 godina, u kojima je to planirano.

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.