Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

4. DRUGA PORUKA DJEVICE MARIJE


  Četvrtak, 11. studenoga 2010., 12:20h

 

Ti, Moje snažno dijete Božje, vrlo si posebno. Uvijek ću raditi s tobom jer si vidjela obje strane života ovdje na zemlji. Ti, dijete Moje, moraš shvatiti što je Božje djelo. Blagoslovljena budi, voljena, i hvala ti.

Da, Moje slatko dijete, dane su ti milosti za tvoj zadatak. U trenutku kada je Sveti Duh ušao u tvoju dušu bila si spremna za rad.

Moja bezuvjetna Ljubav za tebe ojačat će te kako dani prolaze. Ne brini, jer je to negativan osjećaj i samo će te sputavati. Moli se Meni, svojoj vječnoj Majci, svaki dan. Nikada te neću ostaviti ili iznevjeriti u tvom radu. Slatko dijete, dobila si poseban dar i moraš ga iskoristiti na način koji znaš. Da, dijete, znam da je u ovom trenutku to zastrašujuće za tebe. Budi uvjerena da sam s tobom na svakom koraku tvog putovanja. Mir s tobom. U srcu. Ja ću prebivati uvijek. Blagoslivljam te, dijete, i hvala što odgovaraš.

Majka Mira i Nade, Marija
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.