Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

3. ČOVJEČANSTVO SE SUOČAVA S KONAČNIM PROČIŠĆENJEM


Četvrtak, 11. studenoga 2010., 12:20h

Da, ljubljena kćeri, Ja sam. Ti i Ja radit ćemo rame uz rame u pripremi svijeta za vremena kada se čovječanstvo suočava s konačnim pročišćenjem.

Važno je da se to pročišćenje dogodi, jer bez njega nema vječnog života za Moju djecu. Moja djeca, posebno Moji sljedbenici, suočit će se s poteškoćama, jer je to dio bitke koji se mora dobiti kako bi se spasile duše.

Opusti se. Neka ti srce osjeti Moju Ljubav, kćeri. Prihvati je kao dar od Mene. Možda ćeš se iznenaditi, ali Ja sam tvoja obitelj. Kod kuće si sa Mnom u mom Kraljevstvu. Sada imaš zadatak. Primi me za ruku, a Ja ću te voditi da dovedeš Moju djecu natrag mom Presvetom Srcu. Odmori se sad, Moje dijete.

 

Tvoj voljeni Isus Krist. Tvoj voljeni Spasitelj.
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.