Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 

 

Ave Maria!

Dragi križari,

Pozvani ste prisustvovati Isus čovječanstvu novogodišnjoj globalnoj križarskoj molitvi 7. siječnja 2023. u 14h

 

2023 01 03 18 41 38 Croatian Newsletter 07 JANUARY 2023 Global Crusade Prayer Session 1.docx Gesc

Ako se niste prijavili, molimo prijavite se ovdje:

https://bit.ly/JTMGlobal7January2023


WEBINAR ID: 86865421960

Tema cijelog mjeseca je: PRIPREMA ZA DRUGI DOLAZAK.


..Sada kako se bliži vrijeme za Moj Drugi Dolazak, oni koji prepoznaju Moj Glas i koji Me slušaju, moraju posvetiti svoje vrijeme kako bi osigurali da šire Moju Riječ i mole za Spasenje sve svoje braće i sestara.

 

...Svakome od vas u Mojoj Vojsci Ostatka biti će dane posebne Milosti i Ja ću činiti čuda diljem svijeta kako bih dokazao sumnjičavcima da sam to Ja, Isus Krist, koji sam poslao Moga proroka da sve vas pripremi za Moj Drugi Dolazak.

(Isus, 7. lipnja 2013.)Ovaj globalni križarski sat molitve će biti na engleskom. Prijevodi uživo su dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom, vijetnamskom, indonežanskom, slovačkom, hrvatskom i mađarskom. Ako vaš jezik i nije zastupljen, molitveni program će se podijeliti tako da možete doći i pridružiti se molitvi čitajući iz pripremljenog materijala.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za spasenje svih grješnika, uključujući i naše ljubljene i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu i za trijumf Vojske Ostatka.

Ujedinimo naša srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prikažimo naše molitve i trpljenja za obraćenje i spasenje svih grješnika.

Sretna Nova Godina!

Isuse, uzdam se u Tebe!

JTM Global

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice