Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepperDragi križari,

Svi ste pozvani prisustvovati Isus čovječanstvu Globalnoj Križarskoj molitvi, 3. prosinca 2022. u 14h po zagrebačkom vremenu.

Ako se niste prijavili, molim vas prijavite se ovdje:

 

https://bit.ly/JTMGlobal3December2022


Webinar ID: 891 2199 0757

2022 12 03 06 54 13 CroatianNewsletter 03 DECEMBER 2022 Global Crusade Prayer Session 114.docx Ge

 

Tema ovog cijelog mjeseca je: DAR ŽIVOTA VJEČNOGA

 

 

kada Ja dođem čovječanstvu donijeti olakšanje od boli koju su podnijeli, zbog svoje odvojenosti od Boga, svi oni moraju biti zahvalni za ovo Veliko Milosrđe. Zbog ovoga, milijarde ljudi će uživati Život Vječne Slave u Prisutnosti Božjoj.

Ovim velikim Činom Milosrđa, Ja donosim sjajne vijesti o veličanstvenom Obećanju, kada će Moj Drugi Dolazak – koji će uslijediti ubrzo nakon Upozorenja – dovršiti Božji Plan za Njegovu djecu. (Isus, 24. studenoga 2013).

 

Dar Moga Vječnog Oca je da svako Njegovo dijete dobije najsavršeniji život u najsavršenijem svijetu na način kako je to na početku i trebalo biti. (Isus, 13. rujna 2012).

Ova Globalna Križarska molitva će biti na engleskom. Prijevodi uživo su dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom, vijetnamskom, indonežanskom, poljskom, talijanskom i albanskom. Ako vaš jezik i nije zastupljen, molitveni programi će biti podijeljeni tako da se možete pridružiti i moliti čitajući iz pripremljenih materijala.

Moliti ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve, Krunicu Božjeg Milosrđa za spasenje svih grješnika, uključujući naše voljene i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu i za trijumf Vojske Ostatka.

Ujedinimo naša srca kao jedna Isus čovječanstvu Globalna obitelj, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja I prikažimo naše molitve i žrtve za obraćenje i spasenje svih grješnika. Pripremimo naša srca tijekom vremena Došašća da pozdravimo Rođenje našega Kralja nad kraljevima, Gospodina Isusa Krista.

Isuse, uzdam se u Tebe!

JTM Global

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice