Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

2.Prva poruka naseg Spasitelja Isusa Krista


Utorak, 9. studenoga 2010.,  3:00h

Evo, bliži se vrijeme da kažeš svijetu da će pravda stići svakog tko Me odbaci.

Moja milost ne poznaje granice za sve one koji slijede istinu Moje Patnje na Križu.

Radost onim Mojim sljedbenicima koji odbacuju iskušenja s kojima se suočavaju svaki dan.

Drugi, koji su okrenuli leđa Mojim učenjima, slijepi su na obećanja koja sam dao kada sam zbog njihovih grijeha umro na križu.

U dubokoj sam boli i osjećam se pusto zbog napuštanja od strane Mojih voljenih grješnika za koje sam dao Svoj zemaljski život.

U ovom trenutku zemlja je u tami. Moji sljedbenici također pate sa Mnom kada vide svijet grješnika koji nisu samo okrenuli leđa Bogu, Vječnom Ocu, nego i Meni, koji sam pretrpio veliku žrtvu kako bi ih spasio od carstva vječnog prokletstva.

Uznemiren sam i plačem gorke suze zbog razočaranja i tuge jer sam već drugi put odbačen.

Pozivam Svoje sljedbenike da se okupe u ovom trenutku tuge u svijetu. Moraju ostaviti po strani nezainteresiranost za molitvu i pridružiti se Meni da pomognemo onim dušama koje je zli ukrao.

Još uvijek ima vremena da se grješnici pokaju. Ne postoji lak način. Mora biti iz srca.

Vjernici, ne bojte se skladno podići glasove da proglasite ljubav koju imam za sve.

Kršćani, Muslimani, Hindusi, Židovi i sve one vjere izvedene iz uma čovječanstva – pozivam sve, posljednji put, da otvorite oči istinitoj Riječi Božjoj.

Bogu koji vam šalje Riječ po prorocima.

Istina je napisana i dokumentirana u Svetoj Riječi Pisma, koju nitko ne može izmijeniti, promijeniti ili pokušati izvrnuti njeno tumačenje.

Postoji samo jedan Bog. Zato spustite oružja, otvorite oči i slijedite Me u Vječni Život.

Toliko vas sve volim da sam dao svoj život za vas. Jeste li to zaboravili? Po mojoj Božanskoj Milosti po posljednji put vas molim da se okrenete prema Meni. Po Milosti se vraćam na zemlju da vam pokušam pomoći da pogledate u svoja srca i nađete Istinu. Ne dozvolite da vas prevarant uništi. Tražite Istinu. Ljubav – čista ljubav – pravi je put u Kraljevstvo Mog Oca.

Molim vas, molim da zapamtite moju Božju Milost. Volim svakog od vas. Molite sada za oprost. Ispružite ruke i dopustite da vas vodim do Kraljevstva mog Oca. Vraćam se na zemlju, kako je naviješteno. To vrijeme dolazi tako brzo da mnogi neće biti spremni. Tako puno će biti zgranutih i uzetih nespremnih, da neće ni vjerovati što se događa. Nema mnogo vremena za Moje proroke da pomognu pripremiti čovječanstvo za ovaj veliki događaj.

Vjernici, pozivam vas da poslušate Moje Upozorenje. Širite Istinu. Pozovite ljude da traže Moju Milost. Ja ću nastojati spasiti svaku dušu koja se kaje do svog posljednjeg daha.

Ne mogu i neću se miješati u njihovu slobodnu volju. Molim vas da slušate i čuvate Moju Riječ. Sve vas volim.

Molim vas da molite za obraćenje prije Kraja Vremena koji skoro dolazi.

Ne želim plašiti svoje sljedbenike, ali sve vas molim da spasite duše.

Morate podsjećati svakog na hitnost oslobađanja umova od svjetovnih težnji. Umjesto toga, tražite vrline jednostavne poniznosti, lišene ega i idolopoklonstva.

Obični ljudi će morati utirati put širenja istine o Mom Drugom Dolasku.

Zbog brzog razvitka duhovne tame, koju širi ateizam i val sotonističkog bogoslužja u tužnom i nezahvalnom svijetu današnjice, obične duše, pravi vjernici, će preuzeti ovaj zadatak.

Molite za spasenje čovječanstva jer svijet ulazi u Veliku Nevolju, kako je i naviješteno u Svetom Pismu.

Na čovjekovoj je slobodnoj volji da li će biti  spreman ili ne tražiti iskupljenje za grijehe. Nikada se ne smije bojati. Moja je Ljubav uvijek milostiva.

Vaš Spasitelj Isus Krist

 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.