Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

154. Pitanja postavjena Isusu

slika 277002

154.
 PITANJA ISUSU

Ponedjeljak, 1. kolovoza 2011., 23:30h

Nakon primanja poruke pod nazivom “Budite spremni cijelo vrijeme”, vidjelica je ugledala lik Isusa koji je izgledao tužno. Zatim ga je pitala nekoliko pitanja na koja je odgovorio.
Pitanje Isusu: “Jesi li tužan?”
Odgovor: “Da i iscrpljen. Grijesi čovjeka kidaju Moje Srce na dva dijela.”
Pitanje Isusu: “Što će pomoći?”
Odgovor: “Mnogo molitve. Odanost Mojih sljedbenika svakodnevnom molitvom Božjeg Milosrđa i Svetog Ružarija spasiti će Moju djecu. Moji sljedbenici moraju ustrajati čak i ako je to teško.”

Pitanje Isusu “Što Te najviše uzrujava?”
Odgovor: “Oni koji Me ne samo mrze, već i odabiru štovati sotonu u ogavnim ritualima,  gdje ne mogu vidjeti kako im se laže.

“Moji posvećeni sluge koji su izgubili ljubav za Mene.

“Oni koji progone druge.

“Ubojice koji nemaju obzira prema životima Moje djece.
“Pobačaj, najgori oblik genocida. Prolijevam suze svakog trenutka zbog Mojih malih duša koje nikada ne dobiju priliku udahnuti prvi dah.
“Rat i lakoća kojom ga obično provode oni koji bi kukavički pobjegli kada bi se nalazili usred bojnog polja. Mnogi od ovih ljudi koji objavljuju rat to rade samo da bi postigli moć. Jako Me vrijeđaju.

Pitanje Isusu “Što Te čini sretnim?”

Odgovor: “Vjera Mojih sljedbenika i onih koji su odlučni pomoći Mi spasiti duše. Volim ih takvom nježnošću i suosjećanjem. Biti će mnogo nagrađeni u Kraljevstvu Moga Oca.”


Kraj

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.