Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1323. JA SAM VAŠA JEDINA STVARNA UTJEHA U SVIJETU KOJI JE PROTIV MENE

 

Subota, 7. veljače 2015., 21:37h

 

Moja predraga kćeri, Moja borba da donesem mir svoj Božjoj djeci i da povedem svaku osobu u Slavu Novog Neba i Zemlje pojačavaju se. Ja ću se boriti do kraja da spasim čovječanstvo od zloće koju mu Moji neprijatelji nanose.

Ja tražim da svi vi koji Me ljubite i koji se držite Moje Riječi ostanete jaki kada se suočavate s mržnjom kojoj ćete morati svjedočiti protiv Moje Svete Riječi. Ako odbacite Moju Riječ, onda odbacujete Mene. Nećete uspjeti shvatiti značenje Moje Smrti na Križu.

Živjeti život u Meni zahtijeva veliku hrabrost i snagu, jer vas se nikada neće ostaviti na miru kada otvoreno proglašavate svoju vjeru u Mene.

Ja Sam vaša jedina stvarna utjeha u svijetu koji je protiv Mene. Ja Sam vaše uže za spašavanje u vremenima oluja. Ja Sam Život sam i sve stvari koje su dobre dolaze od Mene. Zlo u bilo kojem obliku ne može doći od Mene jer je to nemoguće. Sve dok svijet ne prihvaća da sotona postoji, on nikada neće prihvatiti postojanje Boga.

Sotona i svaki pali anđeo kojega je iz Neba izbacio Moj ljubljeni Otac, stvara mržnju u dušama onih koji dopuštaju grijehu da ih guši. Kroz grijeh oholosti izbijaju svi drugi grijesi. Oholost je bila Luciferova propast. Oholost je grijeh po kojem se čovjek priključuje zlome. Oholost će biti propast čovječanstva.

Da bi ljubili Mene, vi to morate činiti bezuvjetno i to nije lagano djelo. Ljubiti Mene znači držati se Riječi Božje. Ako zastranjujete od ovoga, vaša ljubav prema Meni će venuti dok, konačno, vi ne budete živjeli po svojim vlastitim pravilima.

 

Vaš Isus

www.thewarningsecondcoming.com/i-am-your-only-real-solace-in-a-world-which-is-against-me/ 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.