Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1289. VAŠA DJELA ZA DRUGE NIŠTA MI NEĆE ZNAČITI JER ĆE VAM BITI SUĐENO PO VAŠOJ ODANOSTI ISTINI

 

Nedjelja, 14. prosinca 2014., 18:00h

 

Moja predraga kćeri, Mom narodu je bio dan veliki Dar od Mene Mojom Smrću na Križu. Ova Žrtva, predana da otkupi svijet od sigurne smrti, dio je posljednjeg Zavjeta Mog Oca prije Velikog Dana kada će On spasiti ostatak sa Zemlje.

Naraštaj za naraštajem je govorio o Istini, sadržanoj u Knjizi Mog Oca, i Njegovi posvećeni sluge su prihvaćali Riječ Božju. Kako ste mnogo zaboravili i koliko malo znate. Lutaju mnogi od onih imenovanih da vas vode i njihove ohole glave, koje drže visoko dok se upliću u Riječ Božju, pognut će se u sramu i strahu kada se oni suoče s Upozorenjem s Neba. Tim Mojim posvećenim slugama Ja imam ovo za reći.

Vaša djela za druge ništa Mi neće značiti jer će vam biti suđeno po vašoj odanosti Istini. Ja ću vas kazniti i Moja Pravda će biti nemilosrdna sve dok vi ne prekinete sa svojim poganskim zakonima i ne proglasite Riječ koja vam je dana tako davno prije. Vaš prezir prema Zakonima Božjim nanosi Mi veliki sram, ali vaša prevara, koja će Me stajati duša, vodit će vašoj propasti. Oni među Mojim narodom, koji žive po Riječi Božjoj, iako su ništa u vašim očima, zasjest će na Sudačke Stolice kada vas se pozove da odgovorite, preda Mnom, za razloge zašto ste zavodili Moj Narod. Vi možete vjerovati da su vaša moć i utjecaj bez prigovorni, ali znajte da vaša slava blijedi i uskoro će se zlatni i bijeli plaštevi koje nosite pretvoriti u dronjke, a vaše blistave krune će se zamijeniti korovom.

Jer od svih grijeha u svijetu, nema ničeg goreg u Mojim Očima nego oni licemjeri koji se predstavljaju kao Moji sluge, ali ne služe Meni. Kada dođe vrijeme kada ćete huliti protiv Mene i Božju djecu hraniti s lažima o značenju grijeha, Ja ću poslati nad vas kaznu tako veliku da će vam biti teško uhvatiti dah. Tuča velike mjere će se sručiti s Neba i svaku Crkvu, koja je predana Mojim neprijateljima, gdje će oskvrnjivati Moje Žrtvenike, uništit će velike poplave. Jer svaki zločin kojeg učinite protiv Mene, vi ga činite protiv djeteta Božjeg. I zato, Ja ću vam poslati upozorenje za upozorenjem sve dok ne odbacite novi lažni nauk; sve dok ne budete govorili Istinu – Svetu Riječ Božju - i dok ne budete održavali Sakramente kao što ste poučeni na početku.

Preko ovih Poruka, Ja ću vas podsjećati na Istinu i Ja ću vas nastaviti upozoravati sve do dana kada ćete odlučiti koga odabrati – Mene ili one koji izjavljuju da su od Mene, ali koji su robovi Zvijeri.

 

Vaš Isus    

 

www.thewarningsecondcoming.com/your-works-for-others-will-mean-nothing-to-me-for-you-will-be-judged-by-your-loyalty-to-the-truth/ 

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.