Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1287. NOVA RELIGIJA ZA SVE LJUDE ĆE PRIVUĆI NEKRŠĆANSKE VJERE

 

Četvrtak, 11. prosinca 2014., 21:50h

 

Moja predraga kćeri, Ja vam danas donosim novosti koje će vam rasteretiti srca. Vama, Moji dragocjeni učenici, koji ste vjerni Mojoj Svetoj Riječi, od Mene će biti dane posebne Milosti. Ove Milosti koje će biti izlivene na sve one koji trpe u Moje Sveto Ime, donijet će vam posebnu utjehu u kušnjama koje dolaze.

Ja vam također dajem Milosti da spasite sve one jadne, zbunjene, zavedene i rastresene duše koje su Me isključile iz svojih života. Vaše molitve i vaša ustrajnost su sve što Ja trebam kada ih prikazujete kao nadoknadu za takve duše. Ovaj Dar je izvanredan i Ja ga udjeljujem jer će se vrlo skoro zbunjenost takvog razmjera pokrenuti među svim Kršćanskim vjerama, da će Me mnogi napustiti.

Kao kad se novaci pridružuju vojsci, spremni za rat, ljudi će pristupati novoj religiji, prerušenoj kao Kršćanskoj, prema kojoj će se odnositi kao prema narodnoj religiji – religiji koja će prigrliti jake, slabe i sve grješnike, i za koju će oni reći da premošćuje sve političke podjele. Mnogi će vjerovati da oni podupiru svoje, ali oni će Me napustiti. Način za ovu veliku prijevaru sada je skovan i vođe u novoj religiji su već imenovani. Tiho, marljivo i odlučno oni su usadili sjeme u mnogim narodima prije nekog vremena i uskoro će se vidjeti posljedice.

Novu religiju će se doživjeti kao suosjećajnu. Nova religija za sve ljude će privući nekršćanske vjere i svaka uvjerljiva laž bit će iznesena da brani ovaj pokret. Božji zakoni će se zanemariti u potpunosti i učinit će se svaki pokušaj da se opravda njihov novi pristup sveopćoj evangelizaciji.

Govori koji će biti održavani od onih u Mojoj Crkvi, da brane promjene, koje će biti potrebne da se uvede prvi dio ovog novog pseudo-nauka, imat će uočljive neistinitosti. Riječi koje će se koristiti da opišu Moja Učenja neće biti bliske Kršćanima koji Me uistinu poznaju. Jezik koji će se koristiti, koji se odnosi na Mene, biti će ponižavajući i uvredljiv za Moje Božanstvo. 

Ja poznam Moje i oni poznaju Mene. Ja poznam Moje neprijatelje i oni će reći da oni Mene poznaju bilo kome tko će ih slušati. Kada Moji neprijatelji, koji kažu da su od Mene, o Meni uvredljivo govore, pokazuju malo poštovanje prema Mojoj Riječi ili Ju pokušaju ponovno odrediti, budite oprezni. Jer čak i moj najlukaviji neprijatelj će se spotaći, zbog toga što sve što dolazi od Mog protivnika će uvijek zbunjivati. Sve što dolazi od Boga i gdje je prisutan Duh Sveti, nikada se neće izrugivati Meni, Isusu Kristu, na bilo koji način,

Jednom kad budete svjedočili zbunjenosti u Mojoj Crkvi i novom nauku, koji poštuje čovjekove potrebe i želje, ništa što bude donosila neće se činiti ispravnim. Vi, Moji dragi sljedbenici, bit ćete uznemireni, uplašeni i puni tuge. Zbog ovih stvari koje imaju doći, Ja dajem onima od vas koji Me uistinu ljubite, Milosti da Mi pomognete spasiti Božju djecu od ove velike grozote, koja će uskoro uzdignuti svoju ružnu glavu.

Prihvatite Moje Darove; Moje Obećanje koje vam Ja sada donosim, da ću vam pomoći i da ću vas voditi. Moja Riječ je odavno dana čovječanstvu. Riječ nije nova. Čovjek koji Joj dodaje i mijenja Ju, uvelike će trpjeti. Ovo je navješteno u Svetoj Bibliji i upravo je to ono što će se sada dogoditi. Mojom Riječju će manipulirati Moj protivnik i svijet će progutati laži koje će proizaći kao posljedica.

 

Vaš Isus

www.thewarningsecondcoming.com/the-new-religion-for-all-people-will-draw-non-christian-faiths/
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.