Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1278. ONI KOJI SU SVOJE PRAVO DOBIVENO ROĐENJEM PREDALI ZVIJERI NIKADA NEĆE DOĆI PRED MENE

 

Subota, 29. studenoga 2014., 14:25h

 

Moja predraga kćeri, preko slabih, ranjenih, usamljenih i poniznih Ja očitujem Svoje Božanstvo. Moja Moć snažno struji kroz takve duše u Moju Svetu Volju i preko njih Ja mogu ostvariti Moj Plan za Spasenje čovječanstva.

Kada su oni koje Sam Ja pozvao da proglašavaju Moju Svetu Riječ odvraćeni od svetih djela, zahvaljujući grijehu oholosti, oni pokušavaju tumačiti Moju Riječ s preuveličanim poštovanjem prema svom vlastitom intelektu. Oni zaboravljaju da je slijediti Mene već utvrđeno i da je Moja Sveta Riječ ta koja se mora čuti, a ne zvuk njihovih vlastitih glasova. Preko grijeha požude će oni odbaciti Moju Riječ, u svojoj častohlepnoj potrazi da Me zasjene i traže slavu. Preko grijeha lijenosti, zbog mlitavosti, oni će biti krivi za posljednju izdaju, kada neće uspjeti ostati odani Meni zbog nedostatka vjere i hrabrosti.

I tako će to biti na kraju, pred Moj Drugi Dolazak, da će se oni koji vjeruju da su dostojniji, sposobniji, ali puni oholosti, suočit s gorkim prijekorom i propast će. Slabe, ponizne i skromne, koje sljedbenici u Mojoj Crkvi smatraju od male važnosti, ali koji će se držati Istine, Ja ću prigrliti na Veliki Dan. Ja ću ih zvati i dozvati k Sebi dok ih ne okupim u Mom Kraljevstvu. Oni će plakati suze radosnice.

Zatim ću okupiti one koji Me ne poznaju, ali koji će biti probuđeni Mojim Svjetlom – dobre duše, sa srcem od zlata – i Ja ću reći „ Dođite ovamo u Moje Utočište“. I tada će grješnici koji su počinili strašna nedjela, ali koji su Me molili za Moje Milosrđe, biti pozvani i Ja ću reći „Dođi, Ja ti opraštam jer si tražio izmirenje“.

I zatim, ti Moji izdajnici koji su Me nekoć poznavali, ali koji su svoja leđa okrenuli Meni, doći će k Meni, ali neće Me moći gledati u Oči. Oni neće ni tražiti Moje Milosrđe i Ja ću im reći „Odlazite od Mene, niste dostojni da uđete u Moje Kraljevstvo“.

Konačno, oni koji su svoje pravo dobiveno rođenjem predali Zvijeri, nikada neće doći pred Mene, jer će biti bačeni u peć zajedno s onima koji Mi izgube duše onih u Mojoj Crkvi na Zemlji, koje su ih slijepo slijedile u tamu noći.

Tada će sve biti gotovo i, u djeliću sekunde, novi početak - novi svijet na Zemlji kako je zamišljen. Svijet bez kraja.

 

Vaš Isus         


www.thewarningsecondcoming.com/those-who-gave-away-their-birthright-to-the-beast-will-never-come-before-me/

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.