Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1277. NOVA IMENA ĆE SE DATI NASLOVIMA KOJI SU VEZANI ZA MENE

 

Petak, 28. studenoga 2014., 23:50h

 

Moja predraga kćeri, svijet se priprema za Moj Drugi Dolazak i postoje dva odvojena tabora koji su uključeni u utiranje puta za ovaj Dan.
Kao što Ja, Isus Krist, pripremam vas Mojim Posredovanjem, tako također sotona priprema svoju vojsku. Mnoge zamisli su poduzeli, tijekom mnogih godina, Moji neprijatelji koji znaju Istinu, ali koji su odabrali uništiti Moj Plan Spasenja. Mnogi su pali uključujući odabrane i odani su, umjesto toga, okultnome.
Moji neprijatelji su stvorili mnoge pomno izrađene planove koji uključuju genocid nevinih, bez njihova znanja. Dok su mnoga zlodjela upravljena protiv ljudskog roda, zbog pohlepe i želje za nadzorom, najčastohlepljivije djelo će biti zapaženo kada se oni konačno domognu nadzora nad Mojom Kućom.
Planovi se sprovode da bace, na Njena koljena, Moju Svetu Kuću. Pripreme su napravljene da Zvijer zauzme svoj položaj. Kako bi se osiguralo da on bude srdačno primljen od svijeta, stvoren je precizan plan, koji će doticati svaki vid svjetske politike i svih vjera. Ali, prije nego se okruni Zvijer i zauzme svoje mjesto na svom prijestolju u Mojoj Crkvi, dogodit će se, u tajnosti, mnoga djela oskvrnuća na žrtvenicima Moje Crkve. Crne mise će uzeti maha dajući time velike moći sotoni i njegovoj hijerarhiji. Oni će proždrijeti sve što je Sveto i ići će jako daleko da unište Kršćanstvo, i to će biti najveća prijevara u povijesti Moje Crkve na Zemlji. Oni će ovo učiniti pretvarajući se da prihvaćaju Kršćanstvo. Ništa neće biti kako se čini i samo oni koji su blagoslovljeni Darom razlučivanja, vidjet će što se uistinu događa.
Svaki grijeh će biti proglašen kao prihvatljiv. Ja, Isus Krist, ću biti proklinjan, ali Moje Ime će biti korišteno da se odobri prihvaćanje smrtnog grijeha. Đavao, preko svojih vjernih skupina, izvrnut će naopako sve što dolazi od Mene. Nova imena će se dati naslovima koji su vezani za Mene i one koji Me predstavljaju. Njihovi prijašnji nazivi će biti zamijenjeni novima, za koje će svijetu biti rečeno da predstavljaju novi, novatorski i suosjećajan pristup jednakosti.
Grijesi čovjeka će biti uzdignuti pred Mojim Očima i postavljeni pred Moje Oltare, kao gesta prkosa. Znajte da su lažljivci oni koji tvrde da dolaze od Mene, ako se oni ne drže Moje Svete Riječi i ako odbijaju proglašavati Istinu. Oni su prevaranti. Ja Sam taj koji ću biti ismijan, ne samo preko pukih riječi, djela i promjena u Svetom Nauku, već preko pažljivo priređenih obreda koji će se dogoditi na Mojim Oltarima.
Doći će dan kada će Moj Otac posredovati i zaustaviti ovo posljednje oskvrnuće. Pokušaji Mojih neprijatelja, da unesu život u njihove nove poganske proslave, bit će uzaludni. Oni će predstavljati profinjene i zabavne događaje „štovanja Boga“, ali ništa dobro ne može doći iz njih jer će Plamen Duha Svetoga biti odsutan. Umjesto toga, sve što će se vidjeti će biti tinjajući dim vatre koja ne može biti upaljena. Ovo je dim sotone i on će gušiti Božju djecu.
 

 

Vaš Isus 
www.thewarningsecondcoming.com/new-names-will-be-given-to-titles-which-are-associated-with-me/
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.