Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1273. ZEMLJA, ZARAŽENA NJIHOVIM ZLIM POSTUPCIMA, JECAT ĆE U BOLI

 

 
Ponedjeljak, 24. studenoga 2014., 15:30h
 
Moja predraga kćeri, koliko mnogo utjehe Ja trebam u ovom vremenu jer su mnogi otpali od Mene. Moje Suze teku u velikim bujicama jer je sotonina vojska, zaražena jednim od njegovih najzlobnijih demona, Izebelom, napastovala mnoge od onih koji izjavljuju da predstavljaju Mene. Koliko su mnogo toga zaboravili i koliko se malo sjećaju Mog Obećanja da ću ponovo doći.
Vrijeme Mog Drugog Dolaska se primiče vrlo blizu i sotonina vojska se okuplja u velikom broju, spremna da se bori s onima koje Ja nazivam Moja Svojina. Ovu zlu vojsku će voditi Moji neprijatelji i nema ničega što ne bi učinili da pokušaju zavarati svijet da povjeruje njihovim neistinitostima. Govoreći u Moje Ime, oni će sa sobom odvesti svete muškarce i žene i oni će postati sila na koju će se računati. Prigrljeni s velikim užitkom od strane sekularnog svijeta, oni će promijeniti lice Zemlje i kao posljedicu uzrokovat će pustoš.
Zemlja, zaražena njihovom zlim postupcima, jecat će u boli i to će se vidjeti po velikom preokretu. Svako zlodjelo oskvrnuća, koje će oni nanijeti Mom Tijelu, očitovat će se preko promjena u klimi, slabim urodom ljetine, promjenama u atmosferi i poplavom takvog razmjera, da će biti malo naroda na Zemlji koji neće biti pogođeni njihovim djelima. Moj Otac će im nanijeti veliku patnju.
Zbog svakoga koga osude u Moje Ime, oni će također biti osuđeni. Za svako djelo boli koje nanesu Božjoj djeci, oni će također trpjeti istu bol. Pakao kojeg će donijeti milijunima dovest će do kazne koja će biti slična vatrama koje svakodnevno gore u vječnom ponoru.
Vrata Neba će im biti zalupljena u lica i oni će vrištati u muci kada, u posljednji dan, budu zaslijepljeni Mojim Svjetlom. Oni će pobjeći kao kukavice kakve i jesu i pokušat će naći zaklon od Moje Pravde, ali neće naći mjesto utjehe. Oslijepljeni, oni će bježati, padati i neće imati kamo otići. Ostavljeni iza, jer ni jedan od njih neće imati snage ili moć volje da moli za Moju Pomoć zato što će prekinuti vezu sa svim Životom kojega su mogli imati, ali kojeg više ne mogu doseći.
Poslušajte Me sada, dok Ja svečano izjavljujem, čovjek koji živi po Mojoj Riječi i koji Mi ostaje odan, nema se čega bojati. Čovjek koji Me proklinje i koji za sobom čvrsto zatvara vrata Mom Kraljevstvu, bit će odbačen.
 
Vaš Isus

 

   

www.thewarningsecondcoming.com/the-earth-infested-by-their-evil-ways-will-groan-in-pain/   

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.