Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1269. USKORO ĆE KRŠĆANI POSTATI POPUT POGANA

 

Utorak, 18. studenoga 2014., 12:18h

 

Moja predraga kćeri, Moj Glas je jedini Glas kojeg čete čuti, na četiri strane Zemlje, dok Ja pripremam čovječanstvo za veliki napad. Možete čuti mnoge glasove iz usta lažnih vidjelaca i proroka, ali ni jedan neće prosijecati kroz vaše duše poput Plamena Duha Svetoga.

Morate biti oprezni zbog glasova lažne duhovnosti, koji ne dolaze od Boga, ali koji će se osjetiti u različitim dijelovima svijeta. Utjecaj zlih duhova zapazit će se kod ratova terorizma, kada će slatki glasovi, promičući ideologije koje vode u zabludu, pokušati opravdati zla zvjerstva koja izvršavaju u Ime Božje.

Uskoro će se glasovi, koji će promicati poganstvo, čuti u Kućama koje štuju Mene i oni će oskvrnjivati Moje Oltare. Glasovi, koji dolaze od duha zla, bit će zapaženi kao uzbudljiva tumačenja ljudskih težnji koje traže ispunjenje u njihovim životima. Oni će vikati, slaviti lažne bogove, uništavati ranjive duše i huliti protiv Mene. Ovo su duše koje Me najviše ljute, jer su vrlo uvjerljive i uzrokuju veliku zbrku. Oni će biti poput magneta, dok mnoge Kršćane odvlače od Mene.

Moji neprijatelji će zaslijepiti Moj narod za Istinu i uskoro će Kršćani postati poput pogana. Ja ću biti odbačen na ulicu poput siromaha i vrata Moje Crkve će biti zatvorena pred Mojim Licem. I kada Ja pokucam na vrata ona će biti zatvorena zasunom iznutra od strane onih koji tvrde da dolaze od Mene.

Ja Sam vas upozorio na ove dane i oni će uskoro biti nad vama. Ponovno vam kažem, Moja Riječ je Svetinja. Ovo su posljednje Poruke s Neba i dane su svijetu koji je ravnodušan spram Mene, koliko je i nezahvalan.

Probudite se i suočite s Istinom. Samo je jedan Gospodar. Ne možete Mi ostati odani ako služite više od jednog gospodara.

 

Vaš Isus

 

 www.thewarningsecondcoming.com/soon-christians-will-become-like-pagans/

 

  

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.