Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1268. MAJKA SPASENJA: ŠTO VIŠE MOLITE, JAČI ĆE BITI VAŠ ODNOS S BOGOM

 

Ponedjeljak, 17. studenoga 2014; 19:20h

 

Moja draga djeco, većini ljudi nije jednostavno moliti. Za one s malom vjerom to može biti težak zadatak i mnogi ne shvaćaju značenje molitve ili zašto je ona važna.

Kada ste u ljubavi, u odnosu s drugom osobom važno je da govorite jedno s drugim. Bez razgovora odnos će zapinjati sve dok konačno veza ne umre. Isto je istina kada razgovarate s Bogom. Možete Ga ne vidjeti, ne dodirnuti Ga ili ne osjetiti Ga, ali kada razgovarate s Njime, On će odgovoriti. Takva je tajna Božjeg Božanstva. S vremenom, oni koji razgovaraju s Bogom, preko Njegovog ljubljenog Sina, Isusa Krista, stvorit će jaku vezu.

Djeco, kada zazivate Mog Sina, svojim vlastitim riječima, On čuje svaki plač od boli i svaku molbu upućenu Njemu. Dok nastavljate razgovarati s Mojim Sinom, na svoj vlastiti način, nakon nekog vremena ćete znati da vas On čuje. One osobe koje vape za milosrđem, da li zbog svojih vlastitih duša ili zbog Spasenja drugih, uvijek će primiti posebne Darove s Neba.

Molitva nije teška. Ona je jednostavna kao da dozivate bilo koga, koga volite. A kad ljubite druge, vi možete biti uvjereni da je Bog prisutan, jer On je Ljubav. Kada nekoga uistinu ljubite, uvijek postoji povjerenje u vašem srcu. Ako ljubite Mog Sina, vi Mu morate vjerovati. Ako Mu vjerujete onda znajte da će vas On uvijek čekati s ljubavlju i blagošću. On se raduje kada Ga zazovete, jer On će učiniti sve da bi vam donio Svoj Mir i Utjehu.

Vi nikada ne smijete biti obeshrabreni za razgovor s Mojim Sinom, kroz molitvu. On žudi za vašim društvom i uskoro ne ćete više sumnjati u Njegovo Postojanje. Što više molite, jači će biti vaš odnos s Bogom. Oni koji su blagoslovljeni tako dubokom i stalnom ljubavlju prema Mom Sinu, imat će mir usađen u svojim srcima, kojeg nikakvo trpljenje na ovoj Zemlji ne može poremetiti.

Molite svaki dan. Pričajte s Mojim Sinom tijekom vaših dnevnih poslova. Zazivajte Me da vas dovedem bliže Mom Sinu. I kada Ga želite ljubiti više, Ja ću tražiti od Njega da vas blagoslovi. Ljubiti Boga s dubokom prisnošću je Dar od Boga i jedino putem redovite molitve, vi ćete ga zadobiti.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja   

www.thewarningsecondcoming.com/mother-of-salvation-the-more-you-pray-the-stronger-will-be-your-relationship-with-god/
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.