Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1262. VAŠ ŽIVOT NA ZEMLJI JE ISPIT VAŠE LJUBAVI PREMA MENI

 

Srijeda, 12. studenoga 2014., 23:45h

 

Moja predraga kćeri, prirodno je za ljude da se boje nepoznatog i zato se boje smrti. Smrt je jedna od najviše zastrašujućih stvari u čovjekovim mislima, jer su mnogi slijepi za Moje Obećanje o Vječnom Životu. Kad bi svjedočili Mom Slavnom Kraljevstvu, onda smrt ne bi imala moć nad njima.

Ja primam sve duše u Moje Kraljevstvo. Ja ne čuvam mjesto samo za svete i odabrane, iako za njih postoji posebno mjesto u Mom Kraljevstvu. Ja primam sve grješnike, uključujući one koji se počinili strašne grijehe, jer Ja Sam najprije Bog velike Ljubavi. Primit ću bilo koga tko Me zazove u pomirenju i pokajanju. Jednom kad se to dogodi, prije trenutka smrti, Ja ću pozdraviti svaku dušu i zagrliti ju.

Jedina prepreka između čovjekove duše i Mog Kraljevstva je grijeh oholosti. Oholi čovjek, dok se možda srami svoga grijeha, uvijek će težiti da ga opravda na neki način. Ja mu sada kažem. Dva grijeha ne čine zlodjelo ispravnim. Ohol čovjek će potrošiti previše vremena razmišljajući o tome da li ga Ja trebam ili ne trebam otkupiti. Ali smrt može doći upravo u trenutku i kada se najmanje očekuje. Čovjek koji je slobodan od oholosti past će pred Mene i usrdno Me moliti da mu oprostim i bit će uzvišen.

Ne bojte se smrti, jer ona je vrata koja vode prema Mom Kraljevstvu. Sve što Ja tražim je da se pripremite za taj dan, živeći život kako Sam vas Ja poučio. Ja ne tražim od vas da prestanete sa svojim svakodnevnim obvezama. Imate obvezu prema drugima; nikada ne smijete osjećati da se morate odvojiti od svojih ljubljenih kada slijedite Mene. Ja želim da vi ljubite svoje obitelji i svoje prijatelje i da im date vrijeme koje trebaju da osigurate da se ljubav jednih prema drugima otvoreno iskazuje. Ljubite svakoga kao što Ja ljubim vas. Radite to na način kojim se odnosite prema ljudima; vremenu kojeg provodite u skladu sa njima; što drugima govorite o njima i kako pomažete onima koji sami sebi ne mogu pomoći. Vaš život na Zemlji je ispit vaše ljubavi prema Meni. Vi pokazujete ljubav prema Meni ljubavlju koju pokazujete prema drugima, uključujući one koji vas proklinju.

Važno je, uvijek, da svakodnevno govorite sa Mnom, čak ako je to samo na nekoliko minuta. Tijekom tog vremena, Ja vas blagoslivljam. Molim vas da nikada ne dozvolite strahu od novoga svijeta koji ima doći da vas potakne da napustite one koji su vam bliski. Vi se morate usredotočiti na Mene i kada tako činite, naći ćete mir. Tada ovaj Dar mira morate ponijeti svojim ljubljenima. Vama je poznato da ćete trpjeti zbog svoje ljubavi prema Meni i iskusit ćete mržnju drugih. Da bi se uzdigli iznad ove mržnje, vi morate odgovoriti samo s ljubavlju. Uvijek.

Ja vam donosim slobodu od okova smrti i ona neće imati moć nad vama. Zbog Mog Uskrsnuća ćete postati ponovno potpuni, u savršenu tijelu i duši, u Mom Novom Kraljevstvu. Čega se onda bojite ako vam Ja donosim ovaj Dar Vječnog Života? 

 

Vaš ljubljeni Isus       

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.