Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1242. PROKLETI SU ONI KOJI PROKLINJU MENE


Subota, 18. listopada 2014., 14:20h

 

Moja predraga kćeri, zli je zahvatio srca mnogih koji vjeruju u Mene, jer su mu lako dali pristup svojim dušama.

Sotona napastuje duše preko osjetila kao i preko grijeha oholosti. Oni koji vjeruju da im njihova pamet i njihovo znanje o Svetoj Riječi Božjoj daje pravo suditi druge u Moje Ime, uvelike Me vrijeđaju. Puni oholosti, njihovo samoljublje znači da oni vjeruju da imaju pravo prezirati druge i sipati otrov u Moje Ime. Budite oprezni spram onih koji proklinju druge, a zatim kažu da su od Mene, jer govore zlim jezikom. Na dan kada Ja dođem, ove će se duše skupiti u strahu i zakriti svoje oči od Mog Svjetla koje će ih zaslijepiti.

Uvijek se ufajte u Moje Milosrđe, jer ću Ja uvijek oprostiti onima koji dođu pred Mene s istinskim kajanjem u svojim dušama, za sve što su rekli, učinili i proveli, što je uvrijedilo Mene. Bojte se, ipak, Moje Pravde, jer će biti zastrašujuća. Ja se ne ispričavam zbog ovoga. Znajte da će trpjeti oholi i moćni, koji su Mi opakim utjecajem kojega su vršili nad drugima izgubili duše za kojima Sam žudio. Oni će drhtati u strahu pred Mojim Prijestoljem, ali ipak, oni će se prepirati sa Mnom i braniti svoje zle postupke, u pogrješnom uvjerenju da ću ih Ja slušati.

Prokleti su oni koji proklinju Mene. Blagoslovljeni su oni koji žive svoje živote u ljubavi prema drugima i koji slijede Moja Učenja, čak i ako im ovo nanosi bol. Ja ću uzdići pravedne, ali ću smrskati zle koji okreću svoja leđa Riječi Božjoj. Svatko tko uzrokuje bol drugima, a posebno u Moje Ime, položit će račun Meni u Posljednji Dan.

 

Vaš Isus

http://www.thewarningsecondcoming.com/cursed-are-those-who-curse-me/ 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.