Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1228. USKORO ĆE SE SVJEDOČITI SVEOPĆEM CIJEPLJENJU O KOJEM SAM VAM GOVORIO U 2010

Petak, 3. listopada 2014., 15:10h

 

Moja predraga kćeri, pazi sada na Moje Obećanje. Ja ću doći ponovno da navijestim novi početak, novi svijet bez svršetka. Svi oni koji prihvate Milost Božju, kada Ja izlijem Moje Milosrđe na cijeli svijet, bit će dio Mog Kraljevstva.

Ja Sam čovječanstvu dao svaki znak, svako upozorenje i svaku Milost da pripremi svoje duše. Neki su čuli Riječ Božju kako Je utvrđena u Svetim Evanđeljima i obratili su pažnju. Drugi su čuli i vidjeli Istinu, ali su Je odbili prihvatiti. Doći će dan uskoro kada će biti otkrivena puna Istina i dokaz toga Tko Sam Ja, a grješnicima će biti dano jednako vrijeme da učine svoju vlastitu odluku, u skladu sa svojom slobodnom voljom. Ni jedan od vas neće biti prisiljen da prihvati Moje Milosrđe, jer jedino vi možete to odlučiti. Drugi će odbiti da se osvjedoče u Istinu, čak i kad Je budu jasno vidjeli. Nažalost, oni će biti izgubljeni. Drugi će si uzeti vremena prije nego Mi obećaju vjernost, ali to vrijeme, nakon što se dogodi Upozorenje, bit će kratko.

Ja sada dolazim da vam kažem o događajima koji će vam otkriti znakove ovih vremena i o Mojoj Prisutnosti u ovoj Misiji. Oluje će se vidjeti kod mnogih naroda i one će trajati tjednima. Sveopćem cijepljenju o kojem Sam vam govorio u 2010. uskoro će se svjedočiti. Ruka Božja, u Njegovoj Božjoj Pravdi, vidjet će se kada On odobri kušnje i stavi ih pred one koji Mu služe u Mojoj Crkvi. Kada se ova i sva druga proročanstva ostvare, Ja ću čekati. I tada će doći Upozorenje. Ono će doći malo prije Velikog Dana kada će konačno biti ispunjeno Moje Obećanje da ću ponovno doći.

Vi morate vjerovati u Moju Dobrotu, Moju Ljubav i Moje Milosrđe. Ako vjerujete, bit ćete dovoljno jaki da se suočite s bilo kojom kušnjom; i uvredama svaljenima na vas u Moje Ime i imati Milost da ostanete vjerni Mojoj Svetoj Riječi.

Ostanite u miru i nadi, jer Moja Ljubav prema vama i vaša ljubav prema Meni će uništiti zlo koje je preuzelo duše onih koji su se odvojili od Mene.

 

Vaš Isus

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.