Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1227. ODLOŽITE SVOJE ORUŽJE, JER ĆE BITI SMRSKANO U SITNE KOMADIĆE


Četvrtak, 2. listopada 2014., 23:15h

 

Moja predraga kćeri, Moji neprijatelji mogu prezirati Moju Riječ – Istinu – ali doći će dan kada će pognuti svoje glave u sramu i kajanju, kada stanu pred Mene.

U danima Noe, on i oni odabrani da mu pomognu da se pripremi za Pravdu Božju, bili su ismijani. Njima se rugalo, proganjalo ih se i svaki pokušaj je bio napravljen da se ne povjeruje uputama koje je Noi dao Bog. Poslušan do kraja, Noa je molio milosrđe za njihove duše. On ih je svesrdno molio da traže utočište s njim, ali nisu se osvrtali na njega. I tako će biti sve do Velikog Dana Gospodnjeg. Jedino će Ostatak biti spreman da Me dočeka, zajedno sa svima onima koji će u svojim srcima prihvatiti Moje Milosrđe tijekom Upozorenja.

Ja tražim od sviju onih koji vjeruju u Mene i Moje Obećanje da ću ponovno doći u velikoj Slavi da mole za one koji preziru ovu Misiju, jer im je bio dan Dar Istine, ali su odabrali baciti ga natrag u Moje Lice. Svi oni toplog i nježnog srca i krotke duše će biti privučeni u Moje Ruke, bez obzira koju vjeru ili uvjerenje slijede, jer su oni od Mene. Onima koji ne poznaju Riječ Božju bit će pokazano veliko milosrđe i oni koji se obrate tijekom Upozorenja također će se naći u Mojim Rukama. Ja ću doprijeti do svih duša čija su srca topla i koje pokazuju ljubav i milosrđe svojoj braći i sestrama.

Najveća bitka će biti kada Ja doprem do oholih i ponositih kojima manjka istinske ljubavi i koji su bez velikodušna duha. Zbog ovih duša Ja tražim vaše molitve. Ali, zbog onih koji su prodali svoje duše đavlu, u potpunom saznanju što su učinili, Ja tražim od vas da najviše usrdno molite za Moje Milosrđe. Oni neće doći k Meni, svojom vlastitom voljom, tako da će biti jedino preko trpljenja odabranih duša, koje su se posvetile Meni i vaših vlastitih žrtava, da će oni moći biti spašeni. Molim vas da molite ovu molitvu da se spase svi grješnici.

 

Križarska molitva (169) Za Spasenje onih koji odbacuju Krista

 

Najdraži Isuse, po Tvojoj Samilosti i Milosrđu, ja Te usrdno molim za Spasenje onih koji su Te odbacili; koji niječu Tvoje Postojanje; koji se namjerno protive Tvojoj Svetoj Riječi i čija su gorka srca zatrovala njihove duše protiv Svjetla i Istine Tvoga Božanstva. Smiluj se svim grješnicima. Oprosti onima koji hule protiv Svetog Trojstva i pomogni meni, da na moj vlastiti način i kroz moje osobne žrtve, prigrlim u Tvojim Ljubljenim Rukama one grješnike koji najviše trebaju Tvoje Milosrđe. Ja ti obećavam da ću mojim mislima, mojim djelima i izrečenim riječima služiti Tebi kako najbolje mogu, u Tvojoj Misiji Spasenja. Amen.

 

Idite svi vi i okupite se na molitvu, jer Pravda Božja će se vidjeti uskoro na očigled svijetu. Zbog čovjekove zloće, njegovih mrzovoljnih djela i njegove mržnje prema svom bližnjem, Bog će ga zaustaviti od uništenja koje se organizira na svaki način protiv ljudskog roda.

Odložite svoje oružje, jer će biti smrskano u sitne komadiće Rukom Mog Vječnog Oca. Protivite se Bogu i vi ćete trpjeti zbog toga. Ali kada pokušavate povrijediti čovječanstvo u velikim razmjerima preko zlouporabe moći, vi ćete biti zaustavljeni nenadano. Nećete imati vremena tražiti Božje Milosrđe.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.