Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1220. BOG ČUVA SVOJU LJUBAV PREMA ČOVJEKU KROZ OBITELJ


Nedjelja, 21. rujna 2014., 17:45h

 

Moja predraga kćeri, Moje Srce pripada svim obiteljima i Moja Želja je blagosloviti svaku obitelj, malu, srednju ili veliku u ovo vrijeme. Kada je ljubav prisutna u obiteljima, to znači da je Božja Moć održana, jer sva Njegova djeca pripadaju Njemu. On je taj Koji je stvorio svako pojedino od njih.

Bog čuva Svoju Ljubav za čovjeka kroz obitelj, jer u takvim okolnostima, Njegova Ljubav cvjeta prirodno. Ljubav sadržana u obiteljima koje su ujedinjene, donosi velike milosti jer ljubav članova obitelji jednih za druge je jedan od najvećih Darova od Boga. Bog koristi ljubav u obitelji da širi svoja krila, tako da svaki član brižne obitelji pomogne širiti ovu ljubav, gdje god da pođu. Isto tako, kada se slomi obitelj, ovo će imati izravan utjecaj na vašu zajednicu, vaše društvo i na vaš narod.

Kada je Bog stvorio Adama i Evu, On je poželio obitelj za Svoju Vlastitu, koju će On obasuti svime. On će uvijek težiti da zaštiti obitelji jer je to mjesto gdje smrtni čovjek najprije otkrije ljubav. Kada ljubav cvjeta u obiteljima, tako će isto cvjetati u tim narodima. Zato što se ljubav jednih prema drugima razvija iz obitelji, upravo iz ovog razloga je sotona napada. Sotona će koristiti svaki utjecaj koji može da zarazi ljude, da bi oni opravdali svaki razlog razaranja obitelji. On će spriječiti obitelji da se osnuju i pokušat će zaustaviti je od ponovnog okupljanja, ako je to Volja Božja.

Obitelj, proizašla iz Ljubavi Božje, uvijek će biti napadnuta od zla. Da zaštitite vaše obitelji od zloga, molim da molite ovu Križarsku molitvu.

 

Križarska molitva (167) Zaštiti moju obitelj

 

O Bože, moj Vječni Oče, milošću Tvog ljubljenog Sina, Isusa Krista, molim zaštiti moju obitelj od zla, u svako doba.

Daj nam snage da se uzdignemo nad zlim namjerama i da ostanemo ujedinjeni u našoj ljubavi za Tebe i jednih prema drugima.

Održi nas kroz svaku kušnju i trpljenje koje možda pretrpimo i održi živom ljubav koju imamo jedni za druge, tako da smo u jedinstvu s Isusom.

Blagoslovi naše obitelji i daj nam Dar Ljubavi, čak i u vremenima razmirica.

Ojačaj našu ljubav, da bi mogli dijeliti radost naše obitelji s drugima, da bi Tvoja Ljubav mogla biti podijeljena s cijelim svijetom. Amen.

 

Upamtite da je Bog stvorio svakoga pojedinog od vas na Svoju Sliku, da bi On mogao stvoriti savršenu obitelj. Budite zahvalni za svoje obitelji, jer to je jedan od najvećih Darova koje je On udijelio ljudskom rodu. Kada se okonča patnja na ovoj Zemlji i kada se mržnja potpuno uništi, Bog će ujediniti čovječanstvo kao jedno u Njemu. Vi ćete postati ponovno potpuni i Njegova Obitelj će imati Vječni Život.

 

Vaš Isus

http://www.thewarningsecondcoming.com/god-preserves-his-love-for-man-through-the-family-unit/ 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.